ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ραμίρο Ρομέρο: Ο άντρας που πήρε τη θέση του Λιβιεράτου στην καρδιά της Εύης Αδάμ μιλά πρώτη φορά για όλα!!!

Τους τελευταίους μήνες το όνομά του παίζει στις στήλες των κοσμικών. Είναι ο Λατίνος, ο Αργεντινός που έκλεψε την καρδιά της Εύης Αδάμ. Ο DJ που γουστάρει τη δουλειά του με τρέλα και που παραδέχεται πως μπορεί εξαιτίας μιας γυναίκας να ήρθε στην Ελλάδα, αλλά χάρη στην Εύη έμεινε.
Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΦΙΔΟΥ
Τα τελευταία 15 χρόνια έχει ξεσηκώσει εκατομμύρια ανθρώπους από τις κονσόλες του σε Ιταλία, Γερμανία, Ουρουγουάη, Βολιβία, Μεξικό, Κύπρο, Καλιφόρνια, Κανκούν. Η Μύκονος και το «παρών» σε events εταιρειών όπως Ferrari, Dolce & Gabbana, Max Mara, Aston Martin είναι πάντα στην ατζέντα του.
Τους τελευταίους μήνες, αρκετά μετά το χωρισμό της Εύης Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο, οι δύο τους έγιναν ζευγάρι. Και αν πολλοί προσάπτουν στην Εύη το ότι η κακή ψυχολογική κατάσταση του Λάμπη «την αφήνει αδιάφορη, δεν μπορεί να κυκλοφορεί με τον Ραμίρο -και on camera- τόσο άνετα», εκείνος στις δηλώσεις του για την αγαπημένη του είναι πολύ προσεκτικός. Της έγραψε το single «Now I know» και κάνει focus σε αυτό. «Η Εύη είναι πολύ καλή καλλιτέχνιδα. Δεν είναι μόνο καταπληκτικό μοντέλο, αλλά διαθέτει και φοβερή φωνή, ταλέντο. Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάστηκα μαζί της. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία γιατί συνεργαστήκαμε και για το βιντεοκλίπ, το οποίο είναι αντιπροσωπευτικό της ενέργειας και του συναισθήματος του single! Το κοινό θα το λατρέψει!».
«Έλληνες και Αργεντινοί έχουμε πολλά κοινά»
Ο έρωτας είναι η αιτία που «έριξε άγκυρα» στη χώρα μας κι άφησε την Αργεντινή. «Είχα γνωρίσει μια Ελληνίδα και με είχε προσκαλέσει να την επισκεφθώ. Έτσι η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήταν για διακοπές. Από τότε, αν και συνέχισα να ταξιδεύω σε άλλες χώρες, πάντα έβρισκα χρόνο για μια μικρή επίσκεψη, για να τη βλέπω. Πριν 3 χρόνια πήρα την απόφαση η Ελλάδα να γίνει η μόνιμή μου βάση». Και μετά γνώρισε την Εύη… «Αγαπάω τους Έλληνες, νιώθω ότι έχουν ένα δυνατό και όμορφο δεσμό με τους Αργεντινούς. Έχουμε τόσα κοινά!».
Αν και τα ΜΜΕ τον συστήνουν ως DJ, δεν περιορίζεται σε αυτό. Η μουσική, με όλους τους τρόπους, κυλάει στις φλέβες. «Από παιδί, μου έλεγαν ότι δεν θα πάω και πολύ μακριά με τη μουσική. Κοιτάζοντας την πορεία μου 16 χρόνια τώρα, ταξιδεύω, ζω και παίζω μουσική σε όλον τον κόσμο, αλλά έχω εργαστεί και ως δάσκαλος σε μουσικά σχολεία. Είμαι μουσικός παραγωγός και διδάσκω μάλιστα και παραγωγή, περνάω καθημερινά ατελείωτες ώρες στο στούντιο. Σίγουρα η λέξη “disc jockey” είναι ένα κομμάτι απ’ από όλα όσα κάνω».
Παράλληλα με τη μουσική, λατρεύει τις μηχανές -παλιότερα και η Εύη ήταν easy rider, αλλά απ’ όταν έγινε μαμά, θεώρησε πως το «σπορ» ήταν αρκετά επικίνδυνο γι’ αυτή-, αγαπάει τα αθλήματα και την διδασκαλία . «Η μεγάλη μου αγάπη για τον αθλητισμό, το motocross, το surf, το skate και το ποδόσφαιρο με οδήγησαν στο να σπουδάσω personal training. Μετά πήρα και το πτυχία μου ως καθηγητής Ισπανικών, αλλά η μουσική ήταν πάντα εκεί. Πήγαινα σε κάθε συναυλία· Pet shop Boys, Ramones , Pink Floyd κ.ά. Πάντα ονειρευόμουν ν’ ασχοληθώ με τη μουσική»!
«Δεν υπάρχει τέλεια γυναίκα!»
Ποια είναι η γνώμη του για τις Ελληνίδες και τι λέει στους φίλους του για αυτές; «Σέβομαι τις γυναίκες γενικά και για τις Ελληνίδες μόνο καλά πράγματα έχω να πω! Είναι υπέροχες!» Τόσο απλά…
Ο Ραμίρο, που όταν ανεβαίνει στα decks προκαλεί ταχυπαλμίες στα θηλυκά, δεν πιστεύει στην «τέλεια γυναίκα». «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γνωρίσω την τέλεια γυναίκα», παραδέχεται. Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει η Εύη Αδάμ επί τούτου, πάντως ο Ραμίρο εξηγεί: «Εννοώ πως θέλω να δέχομαι την πραγματική γυναίκα όπως είναι, με τα ελαττώματα και τα προτερήματα, τα σωστά και τα λάθη της». Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο για εκείνον. «Σε όλη μου τη ζωή είμαι ερωτευμένος! Πρώτα απ’ όλα, με την ίδια τη ζωή και όλα τα ευχάριστα που μου έχει φέρει μέχρι σήμερα. Τα πάντα είναι έρωτας». Τα σχέδιά του για το μέλλον; «Θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δάσκαλος μουσικής παραγωγής και θα δημιουργήσω περισσότερα κομμάτια με την Dsynchronize. Μαζί με τον συνεργάτη μου Guillermo Odato και τη Dsynchronize στην Ελλάδα έχω την ευκαιρία να κάνω μουσική για όλον τον κόσμο και για όλες τις ηλικίες, πράγμα που με ενθουσιάζει». Όσο για το μότο της ζωής του; «Τα καλύτερα έρχονται!»
0 ΣΧΟΛΙΑ