ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: “Με παρακαλούσε να της φερθώ σαν αφέντης!”

Λαμία: “Με παρακαλούσε να της φερθώ σαν αφέντης!”
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο 34χρονος εθνοφύλακας που προφυλακίστηκε για την ομηρία της Γαλλίδας και την κακοποίηση άλλων γυναικών δίνει την δική του εκδοχή!

“Δεν είμαι σεξουαλικό κτήνος” λέει ο 34χρονος και υποστηρίζει πως όλα ήταν προσυμφωνημένα. 

“Ήταν όλα συνεννοημένα από την αρχή. Ήταν οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις, ήταν συμφωνημένα. Δεν υπήρχε κάτι χωρίς τη θέλησή της”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζακ Κωστόπουλος: O πασίγνωστος οροθετικός ομοφυλόφιλος ο νεκρός στην Oμόνοια!

Όσο για το γιατί αντέδρασε έτσι η Γαλλίδα; “Θέλω να πιστεύω λόγω ζήλιας γιατί κατάλαβε ότι υπάρχει άλλη κοπέλα” είπε μεταξύ άλλων ο 34χρονος εθνοφύλακας ενώ συνέχισε: “Με παρακαλούσε κυριολεκτικά να της φερθώ σαν αφέντης!”

Τέσσερις ώρες κράτησε η ομολογία του νεαρού ενώ η μητέρα του στην κάμερα του Star ανέφερε πως μάλλον η Γαλλίδα το έκανε για να τον εκδικηθεί.

Δείτε το απόσπασμα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tm5LdaSPKMs[/youtube]

Πηγή: youweekly.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου