ΑΡΧΙΚΗ VIDEO

ΤΑ ΧΩΣΕ στην Παπαθωμά ο Κωστόπουλος: “Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη! Συγγνώμη λένε και τα γαϊδούρια”!

ΤΑ ΧΩΣΕ στην Παπαθωμά ο Κωστόπουλος: “Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη! Συγγνώμη λένε και τα γαϊδούρια”!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, σχολίασε το νέο μήνυμα της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Just The 2 Of Us.

Στο Πρωινό Mou έδειξαν τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook και έγραψε: «No Ηard Feelings! Πολύ Χαρούμενη!!!».
«Με αυτό έφυγε από την ατραπό την δύσκολη στην οποία είχε μπει και βγήκε ξανά στην εθνική οδό με τρόπο cool. Κατάλαβε ότι το να συνεχίζεται αυτό, που δεν έχει κανένα νόημα, για ένα παιχνίδι, βαριές εκφράσεις, κανιβαλισμοί και τα λοιπά, κατάλαβε ότι ήταν λάθος» είπε ο Πέτρος!
Και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει η συγνώμη, με ενδιαφέρει η συμπεριφορά! Όλα τα γαϊδούρια λένε συγνώμη, αλλά μετά ξανακάνουν το ίδιο!».
Και κατέληξε: «Τελειώσαμε. Μπορεί να επιστρέψει στην καριέρα που έκανε τα τελευταία χρόνια. Θα ασχοληθούμε μαζί της όταν κάνει κάποιο σήριαλ».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου