Στράτος Τζώρτζογλου : Aποκάλυψε πώς θέλει να κάνει και μια κόρη!

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει άλλο ένα παιδί και μάλιστα αυτό το παιδί να είναι κορίτσι. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Χάι» για τη σύντροφό του Σοφία Μαριόλα λέγοντας πως δεν περίμενε να ξαναβρεί τον έρωτα.
Είναι η Σοφία η γυναίκα που περίμενες;
«Για να περιμένεις, πρέπει να πιστεύεις ότι θα σου συμβεί. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που νόμιζα ότι είχα κλείσει. Τελικά ήρθε χωρίς να το περιμένω».
– Τελικά συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις;
«Πολλές φορές γίνεται. Όταν πια δεν απαιτείς και παραδίδεσαι στο χρόνο και τη σοφία του. Μπορεί να σου έρθει, μπορεί και όχι. Δεν το πίστευα πραγματικά. Ήμουν Ν. Υόρκη και η Σοφία Θεσσαλονίκη. Άρχισα να το ανακαλύπτω κάθε μέρα. Συμβαίνουν θαύματα. Ο Κουν έλεγε ότι πρέπει να πιστεύουμε στα θαύματα για να γίνονται. Απαιτείς, αλλά με μια υποταγή στην ανώτατη ροή και όχι σαν κακομαθημένο παιδί».
– Θα κάνεις άλλο παιδί με τη Σοφία;
«Ναι, θέλω».
– Να φανταστώ ότι θες μια κόρη.
«Ναι. Είμαι ευχαριστημένος με τον Αλκιβιάδη μου».
Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει ήδη ένα γιο τον Αλκιβιάδη από το γάμο του με την Μαρία Γεωργιάδου.






0 ΣΧΟΛΙΑ