Nomads: Θα πέσουν τα γκολ… βροχή! Το τρομερό σημερινό αγώνισμα που θα μας καθηλώσει! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Ο αγώνας ασυλίας είναι ομαδικός και θα συμμετέχουν και οι 4 παίκτες από την ομάδα της Ζούγκλας, ώστε να βοηθήσουν τις νέες τους ομάδες.
Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για το αγώνισμα της Παρασκευής.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη τραγωδία: Σκοτώθηκε ο αδελφός γνωστού παρουσιαστή σε τροχαίο! (photos)
Στο αγώνισμα θα παίξουν ταυτόχρονα δύο παίκτες (ένας από κάθε ομάδα) και θα συμμετέχουν όλοι οι παίκτες.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι αφού πάρουν φόρα, να γλιστρήσουν με την κοιλιά τους επάνω στην πλατφόρμα και να πιάσουν την μπάλα που θα συναντήσουν στη διαδρομή τους. Μόλις φτάσουν στο τέλος της πλατφόρμας θα πρέπει να σηκωθούν και να κλωτσήσουν την μπάλα με το πόδι τους μέχρι να μπει στην ειδική τρύπα. Ο παίκτης που θα βάλει πρώτος γκολ θα είναι ο νικητής του γύρου.
Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πιάσουν την μπάλα καθώς θα γλιστράνε στην πλατφόρμα, θα πρέπει να βγουν έξω στον ειδικό διάδρομο και να ξεκινήσουν από την αρχή. Οι μπάλες έχουν ειδική αρίθμηση και κάθε φορά ο Γρηγόρης θα τους υποδεικνύει ποιο νούμερο θα πρέπει να πιάσουν.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Αυτοί θα λάβετε μέχρι 3.000 μέσα στους επόμενους 2 μήνες!
Για να σημειώσουν μια νίκη θα πρέπει να βάλουν δέκα γκολ. Το παιχνίδι θα κριθεί στις δυο νίκες…
Πάρτε μια πρώτη γεύση!






0 ΣΧΟΛΙΑ