ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΧΕΣΕΙΣ

Sεx ή ψώνια; Τι προτιμούν οι γυναίκες…

Sεx ή ψώνια; Τι προτιμούν οι γυναίκες…
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Εάν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι οι γυναίκες προτιμούν το σεξ από μία βόλτα για shopping therapy στα μαγαζιά, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του Masterchef; Οι φωτογραφίες documento!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Westminster, οι αγορές προκαλούν στις γυναίκες την ίδια ή και μεγαλύτερη εγκεφαλική διέγερση συγκριτικά με το σεξ.

Οι ερευνητές συνεργάστηκαν με 50 εθελόντριες από τις οποίες ζήτησαν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, όπως το να σερφάρουν στο Internet, να μιλούν στο τηλέφωνο, να βλέπουν μια ταινία πορνό και να ψωνίζουν διαδικτυακά, ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν την εγκεφαλική τους δραστηριότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελίφ: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα, η εγκεφαλική διέγερση των γυναικών όταν ψώνιζαν ήταν αντίστοιχη με αυτή που παρατηρείται κατά τη διάρκεια του σεξ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου