ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor 4: Έκπληξη για τον «Κόρο» στην παραλία – Του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του

Survivor 4: Έκπληξη για τον «Κόρο» στην παραλία – Του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Κόρομι στην παραλία του Survivor, με τους συμπαίκτες του να έρχονται και να του εύχονται «χρόνια πολλά», καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας, έχοντας προ ημερών οδηγήσει στην νίκη τους συμπαίκτες του, ήταν ανυποψίαστος, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος του ετοίμασε ένα όμορφο αναμνηστικό αντί τούρτας, ξεκινώντας εκεί το τραγούδι για την ιδιαίτερη αυτή μέρα του «Κόρο».

Survivor 4: Η έκπληξη για τα γενέθλια του «Κόρο»

Λίγο αργότερα, μάλιστα, στη διάρκεια της παρουσίασης του αγωνίσματος ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα και του ευχήθηκαν ξανά, με τον «Κόρο» να δείχνει χαρούμενος.

Survivor spoiler: Κόλαση σε προσεχές συμβούλιο! Πέφτουν μπουνιές ανάμεσα σε Μπάρτζη και Κόρο!

Survivor spoiler: Κόλαση σ’ ένα από τα προσεχές συμβούλια στο Survivor 4 με την μπλε ομάδα να… διαλύεται, αφού θα πλακωθούν άσχημα οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι!

Η πληροφορία αυτή δεν είναι αποκλειστική αλλά αποτελεί μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Twitter σήμερα! Σύμφωνα με αυτό σ’ ένα από τα συμβούλια των επόμενων ημερών θα πλακωθούν άσχημα οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι και μάλιστα τόσα άσχημα που θα πέσουν μπουνιές.

Μάλιστα η είδηση αυτή δεν έχει διαψευστεί ούτε από τον ΣΚΑΙ και φαίνεται να ισχύει στο 100%! Σίγουρο το σκηνικό δεν θα το προβάλει όλο το κανάλι του Φαλήρου αλλά σίγουρα μια γεύση θα την πάρουμε! Ποια είναι η αφορμή για τον χοντρό αυτό τσακωμό;

Survivor spoiler: Γι’ αυτό πλακώθηκαν Κόρο και Μπάρτζης;

Ποια ήταν λοιπόν η αφορμή για τον τσακωμό του Νίκου με τον Κόρο; Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει σε μια από τις προσεχείς ασυλίες θα χάσουν οι μπλε και θα αναγκαστούν να δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση! Την ατομική θα την κερδίσει η Ελένη Χαμπέρη με αποτέλεσμα να δώσει ως υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη

Κάπου εκεί και κουβέντα στην κουβέντα ο Νίκος θα βριστεί άσχημα με τον Γιώργο Κόρομι και θα δεν αργήσει να πιαστούν στα χέρια! Ο Νίκος θα θεωρήσει άδικη την υποψηφιότητά του, καθώς θεωρεί πως ο Γιώργος είναι πιο αδύναμος από εκείνον, ενώ η Χριστίνα δεν θα δώσει ούτε τον Παύλο που είναι κολλητοί φίλοι και ο Νίκος θα αρχίζει να κατηγορεί για κλίκες στη μπλε ομάδα  και συγκεκριμένα τους πρώην παίκτες της κόκκινης! Μια εξέλιξη που θα ανεβάσει πάλι τις ένταση και ο Γιώργος Κόρομι, μετά τον Τριαντάφυλλο, θα έχει έναν ακόμα πολύ σοβαρό τσακωμό μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δώσει πάλι τροφή για σχόλια από τους τηλεθεατές, κι όχι μόνο!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα και όταν ήταν συμπαίκτες στους Μαχητές, στην αρχή του Survivor 4.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου