ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΜΟΔΑ

Σπάνε ταμεία: Τα ιδιαίτερα πουκάμισα του Ιάπωνα που… σαρώνουν στην αγορά! (Photos)

Σπάνε ταμεία: Τα ιδιαίτερα πουκάμισα του Ιάπωνα που… σαρώνουν στην αγορά! (Photos)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα γατάκι στο τσεπάκι σας ή ένα σκυλάκι, ακόμη κι ένας… απειλητικός κροκόδειλος!

Από το 2013 ο Ιάπωνας καλλιτέχνης, Χιρόκο Κουμπότα, κεντά σε πουκάμισα πανέμορφα κατοικίδια, τα οποία μοιάζουν σαν να ξεπηδούν και να κοιτάζουν κρυμμένα πίσω από τσέπες. Πώς γεννήθηκε η ιδέα;

Όλα άρχισαν, όταν ο γιος του Κουμπότα ήθελε να έχει μια γάτα μέσα στην τσέπη του πουκαμίσου του. Ένα αληθινό γατάκι θα ήταν πράγματι δύσκολο. Έτσι λοιπόν ο καλλιτέχνης ξεκίνησε το κέντημα με αποτέλεσμα όταν η δουλειά του κυκλοφόρησε διαδικτυακά να γίνει αυτομάτως μεγάλη επιτυχία. Ήταν θέμα χρόνου η ιδέα να γίνει μπίζνες και σήμερα ένα κεντημένο πουκάμισο πωλείται στην τιμή των 300 δολαρίων.

 

Η τσουχτερή τιμή, κατά πως φαίνεται, δεν είναι αποτρεπτική και η ζήτηση αυξάνεται. Ο Κουμπότα μετέτρεψε την παιδική ιδέα σε μικρό χρυσορυχείο και δεν σταματάει να κεντάει κατοικίδια πελατών στα οποία συμπεριλαμβάνεται κι ένας κροκόδειλος. Όπως λέει ο Ιάπωνας καλλιτέχνης «δέχεται παραγγελίες από όλο τον κόσμο».

 

 

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

Θα ξετρελαθείτε! Οι δυο κορούλες της Σταματίνας Τσιμτσιλή έκαναν έφοδο στο πλατό του «Happy Day» (Photo)

ΤOP 10+1: Οι καλύτεροι ελληνικοί φθινοπωρινοί προορισμοί! (Photos)

Πεντανόστιμος: Η καλύτερη συνταγή για κρητικό ντάκο!

 

 

 

Τα καλύτερα της ημέρας

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το τριήμερο (09-11/09)!

Απόφαση – βόμβα από τον Ειρηνοδικείο: Να επιστραφεί ο 13ος και ο 14ος μισθός!

Ράγισε καρδιές! Συγκίνηση στην απονομή Κωνσταντινίδη – Ζησίδη! Ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος… (VIDEO)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου