ΑΡΧΙΚΗ VIDEO

Φτιάξτε μια πανέμορφη λαμπάδα μόνοι σας! (video)

Φτιάξτε μια πανέμορφη λαμπάδα μόνοι σας! (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το Πάσχα καταφτάνει με γοργούς ρυθμούς και το ίδιο ισχύει και για τις υποχρεώσεις που συνοδεύουν τους περισσότερους από εμάς. Για να μην σπαζοκεφαλιάζετε για τα δώρα που θα χαρίσετε στο υπέροχο βαφτιστήρι σας, εμείς σας παρουσιάζουμε μια πανέμορφη και πανεύκολη ιδέα για να φτιάξετε με τα χεράκια σας τη λαμπάδα που θα του δώσετε φέτος. Κι αν δεν έχετε βαφτηστήρι, μην διστάσετε: αν η έλευση της άνοιξης σας έχει ξυπνήσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας, αυτή η λαμπάδα είναι τόσο ξεχωριστή και οικονομική που αξίζει να μπείτε στον πειρασμό να τη φτιάξετε ακόμα κι αν πρόκειται να την χαρείτε και να την κρατήσετε εσείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Μετά το Δώρο Πάσχα έξτρα επίδομα από 500 έως 2.100 ευρώ!

Τι θα χρειαστείτε

1 κερί σε χρώμα της επιλογής σας (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη διακόσμησης)

Λίγος σπάγκος (θα βρείτε σε καταστήματα με χαρτικά και είδη χειροτεχνίας)

Μερικά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο ή άλλο μυρωδικό της επιλογής σας

 

Λίγη κορδέλα (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας ή είδη ραπτικής)

Λίγος σπάγκος και μπόλικη φαντασία θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μια μοναδική λαμπάδα.

 
 

 

Πώς θα τη φτιάξετε

1. Κόψτε λίγο σπάγκο και τυλίξτε τον σφιχτά γύρω από τη λαμπάδα. Εναλλακτικά, και για να να τον στερεώσετε λίγο καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χειροτεχνίας σε μερικά σημεία. Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε μια υπέροχη μολυβοθήκη με λίγο σπάγκο.

Τυλίξτε καλά το σπάγκο γύρω από τη λαμπάδα.

2. Χρησιμοποιήστε τις ελεύθερες άκρες του σπάγκου για να δέσετε πάνω στην λαμπάδα τα κλωναράκια του δεντρολίβανου ή όποιου άλλου μυρωδικού ή άνθους αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε.

Πηγή: faysbook.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου