ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετοιμοθάνατος ζήτησε να δει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας πριν πεθάνει! 45 λεπτά μετά… “έφυγε” ευτυχισμένος!

Ετοιμοθάνατος ζήτησε να δει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας πριν πεθάνει! 45 λεπτά μετά… “έφυγε” ευτυχισμένος!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο αιώνια οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο παππούς Πάντι Λάουερ έκλεισε τα μάτια του για τελευταία φορά, αφότου πρώτα πρόλαβε να δει στο σπίτι του τα «αστέρια» της αγαπημένης του ομάδας.

Η τελευταία επιθυμία του Πάντι Λόουλερ, από το Wythenshawe, πριν κλείσει τα μάτια του ήταν μία: να δει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η 27χρονη εγγονή του, Κέιλιγκ, έκανε γνωστή την επιθυμία του παππού της μέσω του facebook κι η είδηση έγινε viral πολύ γρήγορα.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμειναν ασυγκίνητοι και έτσι οι Μάρκους Ράσφορντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, Ασλεϊ Γιανγκ και Τίμοθι Φοσού-Μενσά βρέθηκαν στο σπίτι τού Πάντι, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του και υπέγραψαν αυτόγραφα στον αιώνια πιστό φίλο της των «κόκκινων διαβόλων».

Σε λιγότερο από μία ώρα από την επίσκεψη, ο Πάντι είχε «φύγει» από τη ζωή, με ένα όνειρό του όμως να γίνεται πραγματικότητα. Και αυτό θα είναι κάτι που θυμάται και θα χαμογελάει η Κέιλιγκ όταν θα σκέφτεται τον αγαπημένο της παππού. 

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αποκλείεται να το γνωρίζατε; Γιατί ανάβουμε καντήλια στους τάφους!

Η πιο διάσημη YouTuber σου δείχνει το τέλειο μακιγιάζ για τις αρχές του φθινοπώρου! (VIDEO)

Χίλια μπράβο ρε μάγκα: Και άλλο χρυσό στους Παραολυμπιακούς από τον Μιχαλεντζάκη!

Τα καλύτερα της ημέρας:

Σας παρουσιάζουμε το πιο ονειρικό ποτάμι της Ελλάδας! Η θέα του και μόνο κόβει την ανάσα (PHOTOS)

Disneyland: Είκοσι πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν δεν θες να μετατραπεί το όνειρο σε εφιάλτη

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της πανέμορφης φοιτήτριας! Ο μυστηριώδης τύπος στην όλη ιστορία…

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου