Απίστευτο σκηνικό στο Europa League: Έβαλαν γκολ ξέσπασαν σε… κλάματα βλέποντας τον σκόρερ “νεκρό”! (VIDEO)

Η Άλκμααρ μόλις είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στη Ντάνταλκ αλλά ουδείς είχε διάθεση να το πανηγυρίσει.
Κι αυτό επειδή ο σκόρερ, Στάιν Βάουτενς, στην προσπάθειά του να σκοράρει τραυματίστηκε σε σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο γκολκίπερ και έπεσε ξερός στο χορτάρι.
Βλέποντας τον 26χρονο άσο ακίνητο στο χορτάρι, ο προπονητής, οι συμπαίκτες του, αλλά ακόμη και οι αντίπαλοι έβαλαν τα κλάματα, ανησυχώντας για την υγεία του.
Ο άτυχος σκόρερ μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και ανέκτησε τις αισθήσεις του προς ανακούφιση όλων, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.
Δείτε τη φάση του γκολ και τις συγκλονιστικές αντιδράσεις όλων στο γήπεδο:
Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:
Έξαλλη η 27χρονη μετά τον εντοπισμό της! “Που είναι το κακό, είμαι εδώ γιατί κάνω…”
Αποκλείεται να το γνωρίζατε; Γιατί ανάβουμε καντήλια στους τάφους!
Η πιο διάσημη YouTuber σου δείχνει το τέλειο μακιγιάζ για τις αρχές του φθινοπώρου! (VIDEO)
Χίλια μπράβο ρε μάγκα: Και άλλο χρυσό στους Παραολυμπιακούς από τον Μιχαλεντζάκη!
Τα καλύτερα της ημέρας:
Βρέθηκε η φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη!
Σας παρουσιάζουμε το πιο ονειρικό ποτάμι της Ελλάδας! Η θέα του και μόνο κόβει την ανάσα (PHOTOS)
Disneyland: Είκοσι πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν δεν θες να μετατραπεί το όνειρο σε εφιάλτη






0 ΣΧΟΛΙΑ