ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: 13χρονη αυτοκτόνησε όταν ο πατέρας της ανέβασε στο διαδίκτυο ένα ντροπιαστικό video για εκείνη! (VIDEO)

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Αυτή είναι η άσχημη πλευρά των social media. Μια 13χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο όταν αποφάσισε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από αερογέφυρα.
Ο λόγος ήταν ένα video που ανέβηκε στο youtube και την δείχνει με πολύ λίγα μαλλιά λόγω τιμωρίας από τον πατέρα της. Η Isabel Laxamana, από την Ουάσιγκτον πέθανε στο νοσοκομείο μετά από ανέλπιδες προσπάθειες των ιατρών.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που ανέβασε ο πατέρας της το video στο Youtube ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο Facebook και ονομάζεται “Δικαιοσύνη για την Isabel”. Δείτε στο Athensmagazine.gr το επίμαχο video
0 ΣΧΟΛΙΑ