ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ξενοδόχος κλείστηκε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου του για τέσσερις ημέρες!!! Πώς κατάφερε να επιβιώσει;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ξενοδόχος κλείστηκε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου του για τέσσερις ημέρες!!! Πώς κατάφερε να επιβιώσει;;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Επί τέσσερις ημέρες έμεινε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ του ξενοδοχείου του, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ένας σουηδός ξενοδόχος, ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει χάρη στην εκπαίδευση που είχε λάβει όταν υπηρετούσε στον σουηδικό στρατό.

Ένας φίλος του ξενοδόχου που διένεμε ψωμί στην περιοχή ενημέρωσε τις αρχές όταν παρατήρησε τον όγκο της αλληλογραφίας που είχε μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο, στην αγροτική περιοχή του Μπαν Γκαστάιν.

Ο 58χρονος ξενοδόχος ήταν διπλά άτυχος: είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνό του στο γραφείο του και το ξενοδοχείο ήταν κλειστό.

Κανείς δεν άκουσε τις κραυγές του για βοήθεια και οι προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί μόνος του αποδείχτηκαν άκαρπες.

Ο ίδιος βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση.

Εξήγησε στους αστυνομικούς που τον απεγκλώβισαν ότι είχε περάσει από εκπαίδευση επιβίωσης στο σουηδικό στρατό και, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησε τότε, κατάφερε να επιβιώσει.

news.in.gr

 

Για περισσότερα Περίεργα νέα κάντε κλικ εδώ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου