ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Τον καθ-Άρη-σε!

Τον καθ-Άρη-σε!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο ποδόσφαιρο μετράει η… ουσία. Ουσία ίσον γκολ και αυτό το πέτυχε ο Πανιώνιος. Σκόρερ ήταν Ντομίνγκες στο 41′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς. Ενα τέρμα που έμελλε να είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αφού χάρισε… τρίποντο στην ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό.

Αντιθέτως ο Αρης, είχε την κατοχή, φάσεις, δοκάρι, δεν βρήκε όμως… στόχο και το «πλήρωσε» με την δεύτερή του ήττα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Οικονομάκου-Μιχόπουλου: Με… κουβέρτες οι καλεσμένοι! (photos)

Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικές εικόνες. Από τη μία το κακό πρώτο ημίχρονο του Αρη, από την άλλη η… μετάλλαξη των Κιτρίνων που, έκλεισαν τον Πανιώνιο στα καρέ του, δίχως όμως να πάρουν κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Στην αντίπερα όχθη, ο Πανιώνιος, σαφώς και ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί σε ένα καθοριστικό χρονικά σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Σοκάρει η ταυτότητα του νεκρού!

Ο Πάκο Ερέρα, βλέποντας την εικόνα που είχε η ομάδα του, ρίσκαρε, άλλαξε σχηματισμό, αφήνοντας το 4-3-3, επιλέγοντας να παίξει με τρεις στην άμυνα και σύστημα 3-4-3. Αυτό του… βγήκε, ο Αρης πήρε μέτρα στο γήπεδο, απείλησε και άγγιξε το γκολ με τον Γιουνές στο 68′ να σημαδεύει… δοκάρι, ενώ ο Ματέο Γκαρσία στις καθυστερήσεις του αγώνα, έχασε το… άχαστο, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ν. Σμύρνης, ανέβηκε στους επτά βαθμούς, ενώ ο Αρης έμεινε στους 12 και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Πηγή: sdna.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου