ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη: Τελειώνει η παρουσιάστρια;

Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη: Τελειώνει η παρουσιάστρια;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Διάχυτος είναι ο προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη και όχι μόνο, με το σταθμό να βλέπει τις επιδόσεις του διαρκώς να μειώνονται και την ενημέρωσή του να πλήττεται, αναγκάζοντάς τον σε αλλαγές.

Το δυναμικό κοινό φαίνεται πως έχει γυρίσει την πλάτη στο δελτίο ειδήσεων, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης εμφανίζονται κολλημένα εδώ και καιρό στο 6% με 7%, ενώ η ειδησεογραφία είναι καυτή. Σύμφωνα με όσα φημολογούνται, μάλιστα, η απογοήτευση που επικρατεί στο Φάληρο για τα ποσοστά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία είναι μεγάλη, παρότι επιχειρείται να στηριχθεί και με έκτακτες εκπομπές.

Οι νέοι… δεν πείθονται και ο ΣΚΑΪ αποφασίζει

Το τηλεβαρόμετρο δείχνει ότι το νεανικό κοινό δεν εμπιστεύεται τις αναλύσεις των δημοσιογράφων του καναλιού και δίνει προβάδισμα στο Open, το οποίο του έχει κλέψει τα πρωτεία με έναν μαραθώνιο ενημέρωσης. Τα ποσοστά που καταγράφει η Σία Κοσιώνη κινούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση κάτω από τον ανταγωνισμό στο δυναμικό κοινό, ενώ ακόμα και στο σύνολο συγκεντρώνει ένα 12%, με την όποια δυναμική των προηγούμενων ετών σε αντίστοιχες κρίσιμες ειδησεογραφικά περιστάσεις να αποτελεί παρελθόν.




Πέραν του lead in, δηλαδή της εκπομπής που δίνει σκυτάλη στις ειδήσεις -την τελευταία διετία συνιστά μόνιμο πονοκέφαλο για τους διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου-, οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πλέον ότι και το ίδιο το δελτίο αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανάδειξη και στον σχολιασμό έκτακτων καταστάσεων και αυτή η αίσθηση αναμένεται να απασχολήσει εντόνως τα υψηλά κλιμάκια του καναλιού και, όπως λέγεται, και τον διευθυντή Ενημέρωσης Βασίλη Παπαδρόσο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου