ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ερέτρια: Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από σύγκρουση με φέρι μποτ

Ερέτρια: Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από σύγκρουση με φέρι μποτ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με το φέρι μποτ που έκανε τη διαδρομή Ωρωπός – Ερέτρια συγκρούστηκε ένα ιστιοφόρο, ο επιβαίνοντας του οποίο διασώθηκε αργότερα από τη θάλασσα.

Στην ενημέρωσή του, το Λιμενικό Σώμα αναφέρει: «Σύγκρουση E/Γ-O/Γ ΠPΩTOΠOPOΣ XIII , το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από ωρωπό για Ερέτρια με I/Φ σκάφος με αποτέλεσμα την βύθισή του I/Φ και την πτώση του μοναδικού επιβαίνοντα στη θάλασσα. O ανωτέρω περισυνελέχθη από το E/Γ-O/Γ και μεταφέρθηκε στην Ερέτρια, ενώ πρόκειται να διακομισθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης».

(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Θρίλερ με 16 επιβαίνοντες κοντά στην Ανάβυσσο: Συγκρούστηκαν 2 ταχύπλοα

Θαλάσσιο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στη Παλαιά Φώκαια.

Δύο πλαστικά ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα -ηθοποιοί- συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο. Από τη σύγκρουση ανετράπη το ένα από τα δύο ταχύπλοα.

Δείτε επίσης:Τραγωδία στην Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στη θάλασσα

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, ο τραυματίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν βγει στη στεριά.

Η ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος στο Twitter αναφέρει: «Σύγκρουση 2 T/Χ σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες στη θαλ.περ. Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των επιβαινοντων. O ανωτέρω μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι 15 έχουν εξέλθει καλά στη υγεία τους».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου