Σούσουρο με την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη – Η αλλαγή στο προφίλ της μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Βανδή

Με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή να δένονται όλο και περισσότερο καθώς περνά ο καιρός, η πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έστειλε το δικό της μήνυμα γεμάτο νόημα.
Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση, καθώς προτεραιότητά της είναι το μεγάλωμα του γιου της Μιχάλη, αλλά και η εξέλιξη στα επαγγελματικά της.
Δείτε επίσης: Ποια Βανδή; Χαμός με την κόρη της Δέσποινας και του Ντέμη Νικολαΐδη
Ωστόσο, μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η ίδια προέβη σε μια μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έγραψε «Φησίν σιωπών», μια φράση που αποδίδεται στον Ευριπίδη και σημαίνει μιλάς με τη σιωπή σου.
Όπως καταλαβαίνουμε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού έστειλε το δικό της μήνυμα σχετικά με τη νέα του σχέση.
Βασίλης Μπισμπίκης: Ο λόγος που σταμάτησε το σχολείο – Δεν πάει το μυαλό σας
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δηλώσει σε μερικές από τις συνεντεύξεις του πώς δεν έχει τελειώσει το σχολείο. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που δεν αποφοίτησε;
Ο ηθοποιός πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τους λόγους που τον οδήγησαν να παρατήσει το σχολείο.
Δείτε επίσης: “Κύριε Μπισμπίκη μη νευριάζετε! Η Βανδή φταίει που…” – Έξαλλη με τον ηθοποιό η Ελεονώρα Μελέτη
«Με σταμάτησαν και το σταμάτησα. Δεν το πήγαινα το σχολείο. Με έδιωξαν από σχολεία και του Λουτρακίου και της Κορίνθου, δεν είχε άλλα να πάω. Δε γούσταρα, δε μου άρεσε. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και οι γονείς μου, τους ξεφτίλιζα όπου πήγαινα, είχαν απηυδύσει οι άνθρωποι. Έκανα καταλήψεις, έπαιζα ξύλο, έβριζα τους καθηγητές» είπε αρχικά ο ηθοποιός.
«Ήμουν πάντα ένας τύπος που δεν διάβαζε για το σχολείο, αλλά διάβαζα πολλά εξωσχολικά βιβλία. Από τα 15 μου ταυτίστηκα με την αναρχία. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου, αυτό άρχισα να ψάχνω. Οι περισσότεροι από τους συγγραφείς που διάβαζα έλεγαν ότι το σχολείο με κάποιον τρόπο κατευθύνει τη σκέψη σου, σου βάζει καλούπια. Οπότε πήρα αυτό και το έκανα παντιέρα μου. Έλεγα ότι θα γυρίσω τον κόσμο θα κάνω ταξίδια, θα γνωρίσω πολιτισμούς. Το έκανα! Από μικρός γύρισα όλη την Ευρώπη. Ήμουν ανοιχτόμυαλος, γνώριζα κόσμο από παντού. Ψαχνόμουν περισσότερο υπαρξιακά παρά με τη συμβατική παιδεία», κατέληξε ο Βασίλης Μπισμπίκης.






0 ΣΧΟΛΙΑ