ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 24χρονος δικυκλιστής μετά από σύγκρουση με ταξί

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 24χρονος δικυκλιστής μετά από σύγκρουση με ταξί
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τραγωδία στη Ρόδο. Νεκρός είναι ένας 24χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με το δίκυκλό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, rodiaki.gr, το δίκυκλο που οδηγούσε ο 24χρονος συγκρούστηκε με ταξί στο 29ο χιλιόμετρο Ρόδου – Λίνδου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 07:15 το πρωί, όταν υπό άγνωστες συνθήκες, το ταξί συγκρούστηκε με τη μηχανή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 24χρονος.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Ρόδου.

Θεσσαλονίκη: Τρία παιδιά τραυματίστηκαν σε λίγες ώρες σε τροχαία – Μάχη για τη ζωή τους δίνουν 13χρονος και 16χρονος (video)

Τρεις παρασύρσεις ανηλίκων μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν χθες (22/9) στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Αμπελοκήπων και του Πανοράματος. Ένας 16χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε γύρω στις 15:00 το μεσημέρι από υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, χτύπησε στον παρμπρίζ του αυτοκινήτου και διαπιστώθηκε ότι έπαθε και ανακοπή.

Οι διασώστες τον επανάφεραν άμεσα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Την ίδια ώρα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ένας 13χρονος πεζός προσπάθησε να περάσει έναν κεντρικό δρόμο με συνομήλικο φίλο του και παρασύρθηκε από ΙΧ στον δρόμο Θέρμης-Πανοράματος, στο ύψος του Αθλητικού Κέντρου.

Και ο 13χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο. Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας της 15χρονης. Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη μετά την παράσυρσή της από ΙΧ στους Αμπελόκηπους, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα: Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε 2 μαθητές κι έναν οδηγό μηχανής

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9:20 σήμερα το πρωί στην οδό Λυκούργου στην Καλαμάτα , όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Νέδοντος, προσέκρουσε σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε σταματήσει για να περάσουν δυο παιδιά από την διάβαση για να πάνε στο παρακείμενο σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής και και οι δύο μαθητές.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Καλαμάτα: Άγρια επίθεση αδέσποτων σε νεαρή γυναίκα – Το θύμα της επίθεσης (video)

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο που διέσχιζε την οδό Λυκούργου δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα και σάρωσε την μηχανή και τους πεζούς μαθητές με αποτέλεσμα τα παιδιά να τραυματιστούν αρκετά σοβαρά. Η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε όταν έπεσε σε άλλο όχημα που έβγαινε από την οδό Χίου.

Οι τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο μαθητές του 1ου Λυκείου, έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου