ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Αδελφούλα γιατί είσαι εδώ; Γιατί με σκότωσε η μαμά» – Η ανατριχιαστική ζωγραφιά που άφησε φίλη της Τζωρτζίνας στο σπίτι (Video)

«Αδελφούλα γιατί είσαι εδώ; Γιατί με σκότωσε η μαμά» – Η ανατριχιαστική ζωγραφιά που άφησε φίλη της Τζωρτζίνας στο σπίτι (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα που αφήνουν μικροί και μεγάλοι έξω από το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου στην Πάτρα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Παράλληλα, η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις φήμες που ακούγονταν στην Πάτρα για το αν τα παιδιά ήταν του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αυτή τη φορά, μια συμμαθήτρια της Τζωρτζίνας επισκέφτηκε το σπίτι και άφησε μια ζωγραφιά. Σε αυτή απεικονίζονται και τα τρία παιδιά ως αγγελάκια, αλλά και την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η αφιέρωση γράφει: Κατερίνα, η φίλη της Τζωρτζίνας από το σχολείο, 12 ετών. Μου λείπουν όλες πάρα πολύ». Η Ρούλα φαίνεται να λέει: «Τα κατάφερα, δεν με κατάλαβε κανείς».




Από την άλλη τα δυο μικρά παιδιά, η Μαλένα και η Ίριδα, ρωτάνε τη μεγαλύτερη, την Τζωρτζίνα: «Αδερφή γιατί είσαι εδώ;» με τη μεγαλύτερη να απαντά «γιατί με σκότωσε η μαμά».

Αποκάλυψη: Τι έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μια αποκάλυψη έκαναν σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου στην εκπομπή «Το Πρωινό». Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφεραν τι έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης 13 ημέρες μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους, 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πιο αναλυτικά, ο Μάνος Δασκαλάκης γράφτηκε σε μια ομάδα στο Facebook με τίτλο: «Τα πάντα για τα Varadero μας και εξοπλισμός αναβάτη». Παράλληλα, την εκτίμηση ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου οι πραγματογνώμονες θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα για τον μηχανισμό θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας εξέφρασε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Όσα είπε ο διαχειριστής της σελίδας για τον Μάνο Δασκαλάκη

Μάλιστα, στο “Πρωινό” μίλησε ο διαχειριστής της σελίδας, Βλάσσης Αναγνωστόπουλος:

«Αυτό έγινε στις 13 Απριλίου, γύρω στις 10:30 το βράδυ. Η ομάδα μας έχει να κάνει με ανταλλακτικά από μοτοσυκλέτες, από ένδυση αναβάτη, ή πώληση κάποιας μοτοσυκλέτας μέσω των μελών. Των μελών της σελίδας. Όταν κάποιος έχει χάσει τρία παιδιά και ασχολείται με αξεσουάρ μοτοσικλέτας και διάφορα τέτοια πράγματα, λίγο είναι… ακαταλαβίστικο, απίθανο να το πω; Εγώ δηλαδή επειδή είμαι γονέας δεν θα το έκανα κάτι τέτοιο, στο πένθος μου να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες», είπε.



0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου