ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Εκατομμυριούχος: Στο πλατό ο σωσίας του «Παγιδευμένου», Μιχάλη Λεβεντογιάννη – Έπαθε σοκ μέχρι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Εκατομμυριούχος: Στο πλατό ο σωσίας του «Παγιδευμένου», Μιχάλη Λεβεντογιάννη – Έπαθε σοκ μέχρι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοκ έπαθαν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 την ώρα που παρακολουθούσαν το τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” το βράδυ της Πέμπτης 29/9. Στην καρέκλα του παίκτη, έκατσε ο… σωσίας του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, του ηθοποιού που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά Παγιδευμένοι και έχει “κάψει” δεκάδες καρδιές με τα σχόλια του twitter να είναι επικά.

Ο Άγγελος, που είναι νέος μπαμπάς μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για πολλούς λόγους, ανάμεσα σε αυτούς και λόγω της ομοιότητας που έχει με τον ηθοποιό. Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου