ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σοκ στη Θεσσαλονίκη: 10 θρασύδειλοι χτύπησαν βάναυσα 14χρονο με πρόσχημα τα οπαδικά!

Νέο σοκ στη Θεσσαλονίκη: 10 θρασύδειλοι χτύπησαν βάναυσα 14χρονο με πρόσχημα τα οπαδικά!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Δεν έφτανε στη Θεσσαλονίκη ο θρήνος που βιώνει, μαζί με το υπόλοιπο πανελλήνιο, για το θάνατο του 19χρονου Άλκη, καθώς προστέθηκε ακόμη ένα περιστατικό με πρόσχημα τα οπαδικά, με θύμα αυτή την φορά ένα 14χρονο αγόρι, που ξυλοκοπήθηκε από 10 άτομα.

Ο 14χρονος ήταν με τον 15χρονο αδερφό του και έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης όταν τους επιτέθηκαν οι 10 τραμπούκοι. Χτύπησαν τον 14χρονο στο κεφάλι, του προκάλεσαν μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι.

Το χρονικό του περιστατικό

Όλα έγιναν στις 21:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (29.01.2022), σύμφωνα με την ΕΡΤ3, όταν τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

Και ενώ χτυπούσαν ανελέητα το 14χρονο αγόρι, οι 10 τραμπούκοι τον ρωτούσαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, βγήκε και έδιωξε τους 10 που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου