«Δεν έπρεπε να βγούμε…» – Σούσουρο στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε σήμερα (11/10) στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», θέλοντας να μιλήσει για την επικαιρότητα, με τον ίδιο να τοποθετείται για την υπόθεση του 53χρονου βιαστή στον Κολωνό.
Ο παρουσιαστής ανέφερε πως μπροστά στην φρικιαστική υπόθεση, η εκπομπή του κανονικά δεν θα έπρεπε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα, σε μια τόσο δύσκολη μέρα με αφορμή τα θέματα της επικαιρότητας.
Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι: «Κανονικά τώρα δεν έπρεπε να βγούμε. Για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να μπει φυλακή αυτός ο κύριος που έκανε τα τέρατα, θα ασχολούμαστε εκεί. Είναι πάρα πολλά, είναι η επικαιρότητα πολύ δύσκολη.
Εν πάση περιπτώσει, μην πάθετε τρέλα οι εκπομπές, υπάρχει αστυνομία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την υπόθεση με τον 53χρονο στον Κολωνό.
Ανατροπή με το τηλεοπτικό του μέλλον
Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ με την εκπομπή του να έχει κάνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία 4 χρόνια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” η συνεργασία του παρουσιαστή με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ λήγει φέτος και φήμες θέλουν τον παρουσιαστή να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.
Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:






0 ΣΧΟΛΙΑ