Σοκαριστικοί ισχυρισμοί ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής: «Η μητέρα της 12χρονης μου ζήτησε δουλειά» (video)

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Σοκάρουν οι ισχυρισμοί της γυναίκας που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες ως ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής που είχε πελάτη τον 53χρονο Ηλία Μίχο, η οποία λέει πως εμπλέκεται και η μητέρα της 12χρονης.
Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής ισχυρίζεται ότι έχει δει το κοριτσάκι βαμμένο, φτιαγμένο, να έρχεται για ραντεβού έξω από τον οίκο ανοχής. Είπε ότι το απειλούσαν με πιστόλι. Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της την έφερνε στα ραντεβού και ότι και η ίδια της έχει ζητήσει δουλειά.
Σύμφωνα επίσης με τα όσα αποκαλύπτονται, η μητέρα της 12χρονης είχε κάνει συζητήσεις και με τη σύζυγο του 53χρονου στην οποία έλεγε ότι πρέπει να πάει στην αστυνομία διαφορετικά θα πάει η θεία της μικρής να κάνει καταγγελία.


![Κυψέλη: Τι κρύβουν τα παιδιά που έζησαν τον εφιάλτη – «Προσπαθούσα να βοηθήσω» ξεσπάει η μάνα του 43χρονου [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/09/kipseli-9.jpg)

![Μαραθώνας: Το ξέσπασμα του γιου της 68χρονης μπροστά στις κάμερες – «Έχει γίνει ένα μπάχαλο» [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/09/marathonas-8.jpg)
![Επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας: Με ψυχιατρικό ιστορικό ο 30χρονος – «Ακούμε να σπάμε τα τζάμια και να φωνάζουν φέρτε τα όπλα» [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/09/mandra-3.jpg)
0 ΣΧΟΛΙΑ