ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Καμία σχέση με την τηλεόραση: Οι δουλειές που έκανε η Ελένη Τσολάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Καμία σχέση με την τηλεόραση: Οι δουλειές που έκανε η Ελένη Τσολάκη πριν γίνει παρουσιάστρια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Ελένη Τσολάκη είναι εδώ και αρκετά χρόνια στις οθόνες μας ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες, με την ίδια να έχει την εκπομπή της στο Open και να έχει γυρίσει… για τα καλά στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Τον Ιούνιο του 2021 η παρουσιάστρια, που προκάλεσε σούσουρο με μια αποκάλυψη στην εκπομπή της, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV. Εκεί από τις 5 Ιουλίου ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Καλοκαίρι Not, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού. Το φθινόπωρο ξεκίνησε να παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα στο ίδιο κανάλι το πρωινό μαγκαζίνο ονόματι Open Weekend.

Η προηγούμενη ζωή της και η αρχή στην τηλεόραση

Η δουλειά αυτή, όμως, δεν είναι και η πρώτη που έχει κάνει. Η Τσολάκη από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Τάε Κβον Ντο ενώ έκανε και πρωταθλητισμό για δώδεκα χρόνια. Μετά το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’ όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια μετά, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται για κάποιο διάστημα ως personal trainer σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.




Η αρχή, πάντως, στην τηλεόραση έγινε το 2006, σε ηλικία 20 ετών, μέσω του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TV Θεσσαλονίκη. Εκεί ανέλαβε την παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής Απλός Παρατηρητής για μία σεζόν. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή Βεντέτα, τη σεζόν 2007-2008, στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης το TV 100. Το 2009 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Μακεδονία TV.

Εκεί που έγινε πραγματικά γνωστή, όμως, ήταν το Μάιο του 2013, όταν δέχθηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV για τη παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού. Έτσι το καλοκαίρι του 2013 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ξεκινώντας να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πέδες» μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη, τον Ευθύμη Ζησάκη, τη Σοφία Κουρτίδου και το Διονύση Ατζαράκη, με τη συνέχεια να είναι πάνω κάτω γνωστή.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου