ΑΡΧΙΚΗ VIDEO

«Αν το έχω πει θα αυτοκτονήσω on camera!»: Σε έξαλλη κατάσταση ο Τάκης Τσουκαλάς!

«Αν το έχω πει θα αυτοκτονήσω on camera!»: Σε έξαλλη κατάσταση ο Τάκης Τσουκαλάς!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οπαδός του ΠΑΟΚ έκανε το… λάθος να πει στον Τάκη ότι είχε πει το 2019 πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό!

«Αν το έχω πει θα αυτοκτονήσω στο Σύνταγμα!», είπε ο Τάκης Τσουκαλάς σε οπαδό του ΠΑΟΚ που πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή «Άντε Γεια» που παρουσιάζει.

Ο οπαδός του δικεφάλου μίλησε… ήρεμα, μόνο που έκανε το… λάθος να πει στον Τάκη πως το 2019 που οι ασπρόμαυροι είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα είχε παραδεχτεί εκείνος πως ο Ολυμπιακός ήταν η 2η καλύτερη ομάδα!

«Είπες Τάκη το 2019 ότι είστε η 2η καλύτερη ομάδα. Το είχες παραδεχτεί!», ψέλλισε ο τηλεθεατής και ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού άρχισε να «φορτώνει»: «Πες ότι είπα εγώ ότι ο Ολυμπιακός είναι η 2η ομάδα μετά τον ΠΑΟΚ να αυτοκτονήσω on camera μπροστά σε όλη την Ελλάδα»!

Στη συνέχεια έπαιξε απόσπασμα της εκπομπής από τότε στο οποίο ο Τσουκαλάς αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν είχε παραδεχτεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως έλεγε ότι «Πάρτε τους Αρειανούς και πέστε τους οτι μπορεί φέτος να τους φτάσετε τα τρία πρωταθλήματα. Ο Άρης σας περνάει. Εμένα αντίπαλος μου είναι ο Παναθηναϊκός. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε κανείς».

Οπως αντιλαμβάνεστε μετά το απόσπασμα ο Τσουκαλάς… πήρε φωτιά λέγοντας: «Είδατε γιατί εγώ τώρα δεν υπολογίζω κανέναν από εσας. Γιατί είστε ψεύτες!»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου