ΑΡΧΙΚΗ VIDEO

Έδωσε…ρέστα η Μαρίνα Πατούλη: Το «καυτό» τσιφτετέλι που…τρέλανε τους πάντες

Έδωσε…ρέστα η Μαρίνα Πατούλη: Το «καυτό» τσιφτετέλι που…τρέλανε τους πάντες
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το τελευταίο πάρτι με τον Γιώργο Πατούλη, όσο ακόμα ήταν παντρεμένοι, είχε διοργανώσει η Μαρίνα Πατούλη πριν δύο καλοκαίρια και είχε κολάσει με το τσιφτετέλι που χόρεψε!

Μάλιστα, είχε κλείσει ένα τμήμα του παραλιακού μαγαζιού Reef Athens Riviera κοντά στο Σούνιο, που αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι και το οποίο επισκέπτονται συχνά για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα ποτά τους.

Το πάρτι ήταν εντυπωσιακό με φανάρια να κρέμονται από τα δέντρα και ένα μικρό αίθριο στην άκρη της παραλίας, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να φωτογραφηθούν τόσο οι καλεσμένοι όσο και το λαμπερό ζευγάρι.

Θυμηθείτε το τσιφτετέλι που είχε “κολάσει” κόσμο:

Το βασανιστικό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που είχε κάνει ακόμα και τον Κώστα Βουτσά να χορέψει μαζί της

Βρήκαμε ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” το 2009!

Η γυναίκα που σηκώθηκε να χορέψει τον Σαλονικιό που ερμήνευσε ο Νίκος Μαρκόπουλος ξεσήκωσε όλο το πλατό! Ένας από τους βασικούς καλεσμένους τότε στην εκπομπή ήταν και ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς! Όταν ακόμα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου προβαλλόταν στην ΝΕΤ!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η γυναίκα με το που σηκώθηκε να χορέψει οι καλεσμένοι της εκπομπής της πέταγαν λουλούδια αλλά και απολάμβαναν τις χορευτικές της ικανότητες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει απολαύσει καλλίγραμες γυναίκες να λικνίζονται με την μουσική και να χορεύουν τα καλύτερα τσιφτετέλια που έχουμε δει ποτέ!

Λίγο μετά ο Κώστας Βουτσάς σηκώθηκε να την συνοδεύσει στο τσιφτετέλι της σαν σωστός τζέντλεμαν!

Απολαύστε εδώ στο Athensmagazine.gr το βίντεο που σας βρήκαμε:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου