Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Απάντησε στις αντιδράσεις για τους «Φόνους στο Καμπαναριό» – Δεν θεωρώ ότι έχουμε προσβάλει τα θεία

Η κωμική σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό» αντιμετώπισε αντιδράσεις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της σχετικά με το αν το κανάλι έχει πάρει άδεια για τα γυρίσματα στο μοναστήρι αλλά και για το περιεχόμενο.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και την άποψή της για όλα αυτά, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Τύπος Tv». Λίγες μέρες πριν, της «γύρισε» το μυαλό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν είμαι γριά! Δεν είμαι 150 χρονών!» (video)
Σχετικά με τον ρόλο της, δήλωσε: «Μου αρέσουν τα μοναστήρια, πηγαίνω συχνά και παρακολουθώ τους ανθρώπους. Μου αρέσει η ησυχία που έχουν στο περπάτημα, στο κοίταγμα. Αυτό επιδίωξα να κάνω. Ήθελα να παντρέψω αυτήν την ηρεμία με την κωμωδία. Αυτό προσπαθώ να αποτυπώσω, αυτό σκέφτομαι συνεχώς στα γυρίσματα… Ακόμα τον δουλεύω τον ρόλο και ψάχνω στοιχεία».
Ενώ, αναφορικά με τις αντιδράσεις που γνώρισε η σειρά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχολίασε: «Να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ ότι έχουμε προσβάλει τα θεία. Όλοι δουλέψαμε και δουλεύουμε με θαυμασμό. Όταν μιλήσαμε με τον Αντώνη Αγγελόπουλο, τον σκηνοθέτη μας, όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσεγγίσουμε τη σειρά αυτή και τη θεματική με σεβασμό. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές, όμως. Θα πω ότι δεν χρειάζονται στεγανά… Πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες…».
«Χείμαρρος» ο Γιώργος Λιάγκας για Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Ο γίγαντας της δημοσιογραφίας και της αισθητικής…
«Χείμαρρος» ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μέσω μιας ανάρτησης, στην οποία τον χαρακτηρίζει «γίγαντα της δημοσιογραφίας και της αισθητικής».
Ο γνωστός δημοσιογράφος, αρχικά έκανε ανάρτηση το θέμα με το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο και τη δήλωση ότι θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους Έλληνες άνδρες. Παράλληλα, δείτε το «καρφί» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Κασσελάκη και Τάιλερ.
Ωστόσο την ανάρτηση συμπλήρωσε και ένα σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το στήθος του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο σχόλιο έκανε τον δημοσιογράφο του ANT1 να ξεσπάσει δημοσίως.
«Έγραψε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας και της αισθητικής… ανασύροντας μια προ τριετίας δήλωση. Αλλά είπαμε, σε ό,τι με αφορά είναι χιούμορ. Αλλού το βαφτίζουμε bullying», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας αναπαράγοντας την ανάρτηση.
Μια φράση ήταν αρκετή: Το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τη Σία Κοσιώνη που την «διέγραψε» από το χάρτη
Μια φράση ήταν αρκετή από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τη Σία Κοσιώνη για να τη την «διαγράψει» από το χάρτη. Δείτε παρακάτω το σχόλιο του δημοσιογράφου.
Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη στάση της Σίας Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων, μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων.
Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει για τους συναδέλφους της Σίας Κοσιώνη στο πάνελ:
«Ντροπή τους. Ούτε ένας δεν συλλυπήθηκε την συνάδελφο για την ήττα του συζύγου…»






0 ΣΧΟΛΙΑ