ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

«Για την Άντζελα Γκερέκου…»: Η σπάνια εξομολόγηση του Τόλη Βοσκόπουλου μπροστά τις κάμερες που συγκίνησε (video)

«Για την Άντζελα Γκερέκου…»: Η σπάνια εξομολόγηση του Τόλη Βοσκόπουλου μπροστά τις κάμερες που συγκίνησε (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση είχε προχωρήσει πριν χρόνια η Άντζελα Γκερέκου για τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο με τα βλέμματα και των δύο να πετούν σπίθες. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση “κόλαφο” της Μαρίας Βοσκοπούλου.

Στη συνέχεια, ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε με λόγια ψυχής για την αγαπημένη του λέγοντας χαρακτηριστικά “Ζω για την Άντζελα…”.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Αποκάλυψη «βόμβα» από την Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Είχε αρχίσει να…»

Συνέντευξη στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και στο Youfly.gr, είχε παραχωρήσει πριν καιρό η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μίλησε για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και για τον Τόλη Βοσκόπουλο, κάνοντας μια αποκάλυψη «βόμβα» για το βιβλίο που είχε αρχίσει να γράφει.

 Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Προς το παρόν η Μαρία σπουδάζει και η αλήθεια είναι πως φαίνεται να την ενδιαφέρει γιατί έχει λάβει μέρος σε κάποια επεισόδια της σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια της ΕΡΤ. Αν αρχίσει σημαντικά να την ενδιαφέρει, θα κοιτάξουμε μήπως πάει σε κάποια δραματική σχολή. Δεν είναι καλό να βάζεις εμπόδια στα όνειρα των παιδιών σου αν βλέπεις πως είναι κάτι που αγαπούν και τα κάνει ευτυχισμένα» δήλωσε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου

Όσον αφορά το βιβλίο του Τόλη Βοσκόπουλου που δεν ολοκλήρωσε ποτέ είπε:

«Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στην Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασης τους στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: “Γράψε και το υπόλοιπο μια χαρά το έχεις γράψει” και εκείνος μου έλεγε «έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου