ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Αγωνία στη «Γη της Ελιάς»: Στο νοσοκομείο με αιμορραγία η εγκυμονούσα Μαρίνα!

Αγωνία στη «Γη της Ελιάς»: Στο νοσοκομείο με αιμορραγία η εγκυμονούσα Μαρίνα!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Φοβερές είναι οι εξελίξεις, που έρχονται στη «Γη της Ελιάς» για ακόμη μια φορά, με τη Μαρίνα να περιμένει το παιδί της με τον Μάνο και την εγκυμοσύνη της ξαφνικά να παίρνει άσχημη τροπή.

Η Μαρίνα είναι στα πάνω και στα κάτω της λόγω της εγκυμοσύνης της, την οποία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα, αλλά όχι με φόβο. Μάλιστα έχει τονίσει πολλές φορές τόσο στον Μάνο όσο και στον Ισίδωρο να πάψουν να ανησυχούν, καθώς δεν είναι άρρωστη, είναι απλά έγκυος.

Οι στιγμές αγωνίας της Μαρίνας

Ωστόσο όλο αυτό αναμένεται ν’ αλλάξει καθώς όπως θα δούμε η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα που θα την κάνει να ανησυχήσει, την ίδια στιγμή που σε άλλο «μέτωπο» αναμένονται δύο σπαρακτικοί θάνατοι. Η κοπέλα παρατηρεί ότι έχει αίμα: «Μάνο, κάτι συμβαίνει, είδα αίμα και δεν λέει να σταματήσει», του λέει. Ο Μάνος τα χάνει: «Μαρίνα, τι λες; Μου το λες έτσι απλά ότι έχεις αιμορραγία;. Πάμε, φύγαμε για τον γιατρό σου τώρα». Αμέσως μπαίνουν στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν στον γυναικολόγο στο νοσοκομείο, με τον Μάνο να μην την αφήνει λεπτό από τα μάτια του: «Γιατρέ, φοβάμαι για το μωρό μου», λέει η κοπέλα με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια και τον Μάνο να τρέμει τι θα ακούσει. Ο γιατρός προσπαθεί να τους καθησυχάσει:

«Μην ανησυχείτε, θα την εξετάσω και όλα θα πάνε καλά». Μετά από λίγο ο γιατρός τους τονίζει: «Είχατε δίκιο που ανησυχήσατε και καλά κάνατε και ήρθατε αμέσως, αλλά όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Η αιμορραγία είναι συνηθισμένη, στα πολύ αρχικά στάδια της κύησης και παρατηρείται σε πολλές κοπέλες, θα σας κρατήσω λίγο, μία-δύο μέρες να δούμε πώς πάμε και μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι», τους λέει και η καρδιά τους γυρίζει στη θέση της.




Το σημερινό (27/4) επεισόδιο

Τα νέα για τον Λυκούργο είναι άσχημα, καθώς το αποτέλεσμα των εξετάσεων δείχνει ότι δεν υπάρχει συμβατός δότης, ενώ η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Η Ισμήνη, η Χάιδω και ο Χρήστος δεν είναι συμβατοί κι έτσι όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Στάθη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος, από την άλλη, δείχνει να έχει αποδεχτεί ότι το τέλος πλησιάζει και συντάσσει τη διαθήκη του, την οποία εμπιστεύεται στον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα τον εκλιπαρεί: «Το μόνο που θέλω είναι να τα ξαναβρείς με την Ισμήνη».

Η Δήμητρα ερευνά την πληροφορία που της έδωσε η Εύα και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή με τη στρατολόγηση του Αρη στο καρτέλ των ναρκωτικών.

Η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρησή της από τη Μάνη, πίσω από την πλάτη του Αλέξη, ενώ εκείνος κάνει όνειρα για το εστιατόριο που θα ανοίξουν. Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Ισίδωρο με σκοπό να υπενοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο, ενώ η Θεοδώρα εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο και ζητάει από τον Μάνο να την προσλάβει.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου