«Δεν ήξερε καθόλου ποια είμαι…»: Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Λέοντα Πατίτσα

Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη πριν καιρό η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.
«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σύντροφός της Μαριέττας Χρουσαλά πριν γνωρίσει τον Λέοντα Πατίτσα.
Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα», είπε χαρακτηριστικά η Μαριέττα Χρουσαλά.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της
Έριξε «βόμβα» η Μαριέττα Χρουσαλά: «Η μητέρα μου είχε πει για τον Λέοντα Πατίτσα ότι…»
Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο After Dark το βράδυ της Κυριακής (19/2), απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα για τη ζωή και την καριέρα της. Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει τι είχε πει η μητέρα της, όταν είδε για πρώτη φορά τον Λεόντα Πατίτσα.
Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για τα τελευταία χρόνια και την απόφασή της να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, την περίοδο που παρουσίαζε πρωινή εκπομπή και τον παράδοξο τρόπο που μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ, μην κρύβοντας πρόσφατα τη λατρεία για το σύζυγό της.
«Η τηλεόραση δεν είχε προλάβει να μου λείψει γιατί όταν σταμάτησα μπήκαν στη μέση πολλά πράγματα. Η μητρότητα, τρία παιδιά δεν είναι εύκολο, ο γάμος, ταξιδεύουμε και πάρα πολύ λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου μου… Την αγαπάω πολύ την τηλεόραση, το έχω σπουδάσει, με ενδιαφέρει αλλά για να επιστρέψω πρέπει να είναι και οι συνθήκες οι σωστές και να μου αρέσει αυτό που θα κάνω» είπε η Μαριέττα Χρουσαλά και συνέχισε,
«Το τρίωρο πρωινό και μάλιστα Live δεν είναι εύκολο. Τότε είχαν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρωινές εκπομπές».
«Το μόντελιγνκ δε περίμενα ποτέ ότι θα μπει στη ζωή μου. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, απουσιολόγος… Στο Πανεπιστήμιο, για κάποιο λόγο ο μπαμπάς μου ήθελε να με δει στα καλλιστεία, δεν ξέρω γιατί, όταν αρρώστησε, για να του κάνω το χατίρι ο αδερφός μου κάπως έκανε την αίτηση. Εγώ δεν είχα το μυαλό μου όμως εκεί, ήξερε ότι έχω μια καλή εμφάνιση αλλά δεν το καταλάβαινα τόσο.
Ήμουν 20 χρονών τότε. Έγινε ο διαγωνισμός, πήρα τον τίτλο, έγιναν τα Μις Υφήλιος, πήγα καλά και μετά ξεκίνησε μια καριέρα στο μόντελιγνκ που δεν την περίμενα. Ωραίος κόσμος γιατί δεν το άφησα να γίνει η ζωή μου. Το έβλεπα σαν δουλειά αλλά είχα τη ζωή μου, την οικογένειά μου, έχασα και τον μπαμπά μου, τους φίλους μου… Μετά ήρθε η πρόταση για το “Πολύ την Κυριακή”, δε ξέρω είναι σχέση το ότι σπούδαζα “Επικοινωνία και ΜΜΕ” και μετά ήρθε το πρωινό.
Ήταν πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι που ξεκινάει στα 22-23 να μπαίνει τόσο βαθιά σε αυτό το επάγγελμα. Είχα δει και πολύ εξτριμ καταστάσεις… Ευτυχώς το είδα αποκλειστικά σαν επάγγελμα και δεν μπήκε τόσο μέσα μου…» είπε η Μαριέττα Χρουσαλά για τον τρόπο που μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και το πως μεταπήδησε στον χώρο της τηλεόρασης.
Τα λόγια της Μαριέττας Χρουσαλά για το σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα
Σε άλλο σημείο, η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για την απώλεια του πατέρα της που την έχει στιγματίσει αλλά και για τη γνωριμία με τον σύζυγό της.
«Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου αλλά η θλίψη όταν το σκέφτομαι πάντα υπάρχει. Αυτό το ποτέ που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό….Πάντα τον νιώθω κοντά μου. Εξαιτίας της δικής του επιθυμίας δημιουργήθηκε αυτό το μέλλον για εμένα. Κατά κάποιον τρόπο εκείνος χάραξε αυτή τη πορεία για εμένα» εξομολογήθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά.
Για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και την πρόταση γάμου η Μαριέττα Χρουσαλά είπε, «Η πρώτη γνωριμία έγινε σε ένα fashion week στο Ζάππειο. Με είδε εκεί, στο τέλος της επίδειξης ήρθε και μου μίλησε, δεν ήξερε καν ποια είμαι… Μιλήσαμε λίγο αλλά μέχρι εκεί. Ήταν και η μαμά μου εκεί η οποία αμέσως μόλις έφυγε μου λέει “πολύ ωραίο παιδί”. Μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε ακάλεστοι και οι δυο. Ήρθε πάλι και μου μίλησε, στην αρχή δεν κατάλαβα ποιος ήταν, μου το θύμισε εκείνος. Μιλήσαμε λίγο, χορέψαμε… Μετά τηλέφωνα… Και καταλαβαίνεις… Η πρόταση γάμου έγινε 2,5 χρόνια μετά.
Ήθελα πολύ να πάω στη Βενετία. Εγώ τότε είχα το πρωινό, φύγαμε μετά την εκπομπή, μπήκαμε στη γόνδολα να κάνουμε τη βόλτα, κάποια στιγμή του λέει ο γονδολιέρης “κύριε φτάνουμε σε πέντε λεπτά”, το ήξερε. Εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει. Μου έκανε πρόταση γάμου, εγώ άρχισα να κλαίω και επειδή έκλαιγα, το ναι που είπα, ο γονδολιέρης το άκουσε ως no και τρόμαξε, αντέδρασε. Ο άντρας μου όμως το κατάλαβε».
«Είναι σημαντικό να υπάρχει αγάπη, σεβασμός, να τον θαυμάζεις, να χαίρεσαι με τη χαρά του και να λυπάσαι με τον πόνο του. Αυτό που λένε για τον άνθρωπό σου ότι η χαρά είναι διπλή και η λύπη μισή ισχύει. Δε ξέρω αν είναι η τέλεια σχέση αλλά περνάμε τέλεια σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει» είπε η Μαριέττα Χρουσαλά για τα συστατικά που κάνουν επιτυχημένο τον γάμο της.






0 ΣΧΟΛΙΑ