ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ηχηρή «καμπάνα» από Τάσο Αρνιακό: «Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Συνεχίζονται οι μπόρες στα…»

Ηχηρή «καμπάνα» από Τάσο Αρνιακό: «Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Συνεχίζονται οι μπόρες στα…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ηχηρή «καμπάνα» χτυπά για τον καιρό ο Τάσος Αρνιακός, καθώς από αύριο (16/9) έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ συνεχίζονται οι μπόρες γύρω από τη Θεσσαλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε λόγο για μερικές βροχοπτώσεις στα ηπειρωτικά, αλλά και για εξασθένιση των ανέμων. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Δείτε το βίντεο




«Επιστρέφει ο εφιάλτης…»: Καμπανάκι για τον καιρό από την Χριστίνα Ρήγου!

Καιρός: Απουσίαζε ο Γιάννης Καλλιάνος από το Mega σήμερα το πρωί και την πρόγνωση του καιρού έκανε η Χριστίνα Ρήγου!

Η μετεωρολόγος τόνισε πως η ηλιοφάνεια θα κυριαρχίσει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όμως από το απόγευμα και μετά ο εφιάλτης των καταιγίδων επιστρέφει, ευτυχώς όμως όχι στην περιοχή της Θεσσαλίας, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες μέρες.

Από εκεί και πέρα, το φθινόπωρο φοράει σιγά σιγά τα… φυσιολογικά του και ο καιρός σταδιακάδα θα αλλάζει πρόσωπο, με την θερμοκρασία ωστόσο θα παραμένει σε φυσιολογικές τιμές.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Ρήγου στο παρακάτω βίντεο:




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου