ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

«Μπαμπάκα μου περαστικά»: Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το χειρουργείο του πατέρα της

«Μπαμπάκα μου περαστικά»: Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το χειρουργείο του πατέρα της
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το πρωί του Σαββάτου (26/10) τους τηλεθεατές και, φυσικά, δεν μπορούσε να παραλείψει τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, με όλη τη Θεσσαλονίκη να γιορτάζει, σχολιάζοντας κι ένα οικογενειακό της θέμα.

Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα ξεχώρισε με την τοποθέτησή της για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού έστειλε τις ευχές της σε όλους τους εορτάζοντες, γνωστούς και μη, επιθυμούσε επίσης να ευχηθεί γρήγορη ανάρρωση στον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για το χειρουργείο του πατέρα της

Όπως ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, το ζήτημα ήταν ορθοπεδικής φύσεως και όχι ανησυχητικό. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι θα τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.

«Θα έρθει ο μπαμπάς μου σπίτι που έχει κάνει το χειρουργείο. Περαστικά στον μπαμπάκα μου, όλα καλά, δεν είναι κάτι. Κάτι ορθοπεδικό είναι, το φτιάξαμε, όλα καλά. Την υγεία μας να έχουμε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου