Live κίνηση στους δρόμους (27/10): Άδειασε η Αθήνα και από τους τελευταίους εκδρομείς – Οι ρυθμίσεις λόγω της Μαραθώνια Λαμπαδηδρομίας

Live κίνηση στους δρόμους και σήμερα Κυριακή (27/10), με τους δρόμους της Αττικής να είναι άδειοι επί της ουσίας λόγω του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, με τους τελευταίους κιόλας εκδρομείς να έχουν φύγει.
Μπορεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (26/10) να υπήρχε ακόμη και μποτιλιάρισμα σε σημεία, ωστόσο πλέον η κίνηση έχει απελευθερωθεί. Οι μόνοι δρόμοι, που θα κλείσουν και μπορεί να υπάρξει ταλαιπωρία, είναι στο κέντρο της Αθήναςλόγω διεξαγωγής της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης «ΙΑΣΩΝ 23».
Η κυκλοφοριακή ρύθμιση για τη Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία
Συγκεκριμένα από τις 08:00΄ έως τις 14:00΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή, τμηματική και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Μαραθώνα, των οδικών αξόνων διέλευσης της λαμπαδηδρομίας, ως εξής:
Εκκίνηση: Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) – Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου – Λεωφόρος Βασ. Σοφίας – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Λεωφόρος Μεσογείων – Λεωφόρος Μαραθώνος – Τερματισμός: Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους.






0 ΣΧΟΛΙΑ