ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Άγιος Έρωτας spoilers: Τραγική εξέλιξη για τη Θάλεια – Τη στέλνουν στο ψυχιατρείο και της κάνουν ηλεκτροσόκ

Άγιος Έρωτας spoilers: Τραγική εξέλιξη για τη Θάλεια – Τη στέλνουν στο ψυχιατρείο και της κάνουν ηλεκτροσόκ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αισθηματικής δραματικής σειράς του Alpha Άγιος Έρωτας. Μπορεί η Θάλεια να μην έχει ακόμα αποδείξεις για την απιστία του Παύλου, ωστόσο σύντομα όχι μόνο θα μάθει την αλήθεια αλλά θα καταλάβει ότι την απατάει με την καλύτερη της φίλη, την Χριστίνα.

Η γυναίκα θα πάρει την απόφαση να τους εκδικηθεί, ενώ εκείνοι τρέμουν στην ιδέα ότι η αλήθεια μπορεί να κυκλοφορήσει παντού, καθώς στην Ελλάδα του 1958, η μοιχεία θεωρούταν ποινικό αδίκημα.

Παράλληλα, στον Τιμωρό, ο Ρασίντ προδίδει τον Μάρκο!

Η Θάλεια χτυπάει το γιο της και πέφτει σε κώμα – Ο Παύλος της κάνει ηλεκτροσόκ

Ο Παύλος ωστόσο είναι ένας ανάλγητος και κακός άνδρας και τελικά θα καταφέρει να κάνει την γυναίκα του να σωπάσει. Έχοντας στείλει την Χλόη στο Μοναστήρι (όπου βιώνει βασανιστήρια από τις καλόγριες), θα στείλει και την γυναίκα του στο ψυχιατρείο έχοντας πάντα την πιο καλή δικαιολογία.

Η Θάλεια έχοντας επισκεφθεί την Χλόη στο Μοναστήρι και αφού της έχει εκμυστηρευτεί πως θα πάρει διαζύγιο επιστρέφει στο σπίτι της. Ωστόσο, πάνω στην ταραχή και τα δάκρυα της δεν θα προλάβει να σταματήσει το αυτοκίνητο όταν ο Βασιλάκης θα βγει από την αυλή με το ποδήλατό του…

«Παιδί μου! Οχι, τι έκανα;», φωνάζει πάνω από το σώμα του και ο Παύλος βγαίνει έξω. Παίρνει γρήγορα το παιδί στο νοσοκομείο και η σοκαρισμένη Θάλεια κάθεται με τη Βιργινία. Οταν επιστρέφει ο Παύλος φωνάζει «Με χρειάζεται. Πρέπει να πάω κοντά του. Τίποτα άλλο δεν με νοιάζει», κλαίγοντας, όμως θα την κλειδώσει στο δωμάτιο και δεν θα την αφήσει να βγει έξω.

Αργότερα, καταφθάνει ένας ψυχίατρος που ο Παύλος γνωρίζει χρόνια και του έχει πει ότι η γυναίκα του τελευταία αρχίζει να χάνει τα λογικά της και πως κάνει παράλογες σκέψεις, οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τους πάντες. Εκείνος τη βλέπει σε σοκ και της κάνει ηρεμιστική ένεση. Οι νοσοκόμοι τη μεταφέρουν στο ψυχιατρείο.

Οταν ξυπνήσει η Θάλεια προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια φωνάζοντας πως δεν είναι τρελή «Δεν είμαι τρελή. Θέλω να πάω στα παιδιά μου», λέει, ωστόσο ο Παύλος έχει απώτερο σκοπό να απαλλαγεί από τις επικίνδυνες για τον ίδιο αποφάσεις της. «Τα παιδιά σου ξέχνα τα. Θα κάνεις καιρό να τα δεις», της ξεκαθαρίζει και υπογράφει σε συμφωνία με τον γιατρό να της κάνουν ηλεκτροσόκ.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Βασιλάκης, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, πέφτει σε κώμα και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να βγάλει το βράδυ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου