Αίσια κατάληξη στη Γαύδο: Βρέθηκε σώος ο Γερμανός κάτοικος του νησιού που είχε εξαφανιστεί – Πού τον εντόπισαν

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 50χρονου Γερμανού κατοίκου της Γαύδου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από δύο ημέρες.
Ο άνδρας εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (14/8) στο σπίτι του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Nills είχε πάει στην παραλία της Τρυπητής, όπου έμεινε για ένα 48ωρο.
Για προληπτικούς λόγους, ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού.
![Πύρινος εφιάλτης στο Πόρτο Γερμενό: «Κάηκε το σπίτι μου, δεν έχω πού να μείνω» – Οδυνηρή μαρτυρία από κάτοικο [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/odiniri-martyria-pyrkagies.jpg)
![Ο Σταμάτης Γαρδέλης στο πύρινο μέτωπο: «Το τελευταίο πράσινο που έχει μείνει στην Αττική το κάψαμε» – Ξέσπασε ο ηθοποιός [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/fotia-gardelis.jpg)




0 ΣΧΟΛΙΑ