ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Που να το βρει βρε Πέτρο Πολυχρονίδη: Ο Γιώργος δεν έλυσε τον πιο δύσκολο γρίφο στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»

Που να το βρει βρε Πέτρο Πολυχρονίδη: Ο Γιώργος δεν έλυσε τον πιο δύσκολο γρίφο στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τρόχος της Τύχης: Στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 06/06/2024 στο Star, ο Γιώργος ήταν ο παίκτης που έφτασε στον τελικό, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να τον καλεί να λύσει τον γρίφο και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Η κατηγορία ήταν «Εφεύρεση» όπως ανακοίνωσε κι η Νατάσα Κουβελά, με τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α να βγαίνουν στον πίνακα. Ο παίκτης από την πλευρά του είπε το Κ, το Ρ το Ν κι έξτρα σύμφωνο το Μ, ενώ για φωνήεν επέλεξε το Ε.

Ο παίκτης δεν κατάφερε να βρει ποια εφεύρεση του 17ου αιώνα έκρυβε ο γρίφος.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα το έβρισκε ούτε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο πιο δύσκολος γρίφος ever στον «Τροχό της Τύχης» έπεσε πάνω στην Βασιλική (video)

Δείτε τη λύση του γρίφου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου