«Πυρά» Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά Γιάννη Πλούταρχου: «Δε θέλω να τον δω»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τα… έβαλε ξαφνικά με τον Γιάννη Πλούταρχο, αναφερόμενος στον πασίγνωστο τραγουδιστή μέσω της εκπομπής του στο ραδιόφωνο, χρησιμοποιώντας ένα αρκετά έντονο ύφος.
Όπως ανέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής, δίχως καθιστά σαφές το αν αστειευόταν, ο Γιάννης Πλούταρχος, που παραμένει ερωτευμένος διαχρονικά με τη σύζυγό του, δεν είναι ευπρόσδεκτος στο The 2Night Show.
Τα λόγια του Αρναούτογλου για τον Πλούταρχο
«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Τότε, η Νάνσυ Αντωνίου επεσήμανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι μπορεί να τον καλέσει στο The 2Night Show. Τότε, ο παρουσιαστής μίλησε «έξω από τα δόντια».
«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Συγκινεί η Κατερίνα Κακοσαίου για τον Γιάννη Πλούταρχο: «Έχω το άγχος να φανώ αντάξια, αυτό που με συμβούλευσε ήταν…»
Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Πλούταρχο και το πώς της έχει σταθεί ως πατέρας, με τις συμβουλές που της έχει δώσει ιδιαίτερα πίσω από τη σκηνή.
Η ίδια, μάλιστα, ήταν αποκαλυπτική για τον καιρό, που είχε διαγνωστεί με ΔΕΠΥ, ευχαριστώντας και τους γονείς της για την αγάπη, που έχει πάρει.
Η εξομολόγηση της Κατερίνας Κακοσαίου
Ποια είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που σου έχει δώσει ο πατέρας σου;
«Είναι αυτό που έχει πει και στον αδελφό μου, τον Γιώργο, που ακολουθούμε τα χνάρια του: «Ποτέ να μην είστε κακοπροαίρετοι με ό,τι κάνουν οι άλλοι στη δουλειά τους. Να επικεντρώνεστε σε αυτά που κάνετε εσείς». Δεν θα την ξεχάσω αυτή την κουβέντα του. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που μου λένε και οι δύο μου γονείς είναι: «Να βρεις τη δική σου ευτυχία σε ό,τι κι αν θες να κάνεις, όπως κι αν θες να ζήσεις».
Η ίδια πριν λίγο καιρό αποκάλυψε στην εκπομπή, Ελένη, ότι όταν ήταν στο Γυμνάσιο διαγνώστηκε με ΔΕΠΥ. «Στο Γυμνάσιο ξεκίνησαν δυσκολίες και η καθηγήτριά μου, μου είπε ότι έχω ΔΕΠΥ. Είχα δυσκολία στην εκμάθηση γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ αλλά δεν πειράζει. Αν χρειαστεί θα κάνω κάτι επί πέντε για να το καταλάβω».
Και σε άλλο σημείο είχε αποκαλύψει: «Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος στη σύγκριση με τον πατέρα μου ειδικά όταν έχει πετύχει, μπαίνει το άγχος αν θα φανώ αντάξια. Έχω ευχαριστήσει τους γονείς μου για την αγάπη που πήρα. Το νέο μου τραγούδι το έχει γράψει ο πατέρας μου και λέγεται ‘’Τι φταις κι εσύ’’».






0 ΣΧΟΛΙΑ