ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Ξεσπά η Μαρία Κανελλοπούλου για τον Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν θύμα μιας συγκυρίας που είχε πολιτική…» (video)

Ξεσπά η Μαρία Κανελλοπούλου για τον Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν θύμα μιας συγκυρίας που είχε πολιτική…» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και τη δημοσιογράφο, Δήμητρα Τσαούση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, ανέφερε πως αυτή την περίοδο είναι ανενεργή επαγγελματικά, καθώς δεν δέχτηκε κάποια πρόταση για θέατρο και τηλεόραση.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μήνυση Γιώργου Κιμούλη κατά της Παναγιώτας Βλαντή: «Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει»

«Με την πολιτική ορθότητα έχουν αλλάξει τα πράγματα, μεσολάβησε και το #MeToo. Παρότι, κατά τη γνώμη μου, δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελα ή θα φανταζόμουν. Έγινε ένας θόρυβος, μία μεγάλη φασαρία, αλλά αυτό το πράγμα δεν πέρασε στην κοινωνία», είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

Για τον Γιώργο Κιμούλη και την ενασχόλησή της με την πολιτική

Για την περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, η ηθοποιός σχολίασε: «Ο Γιώργος Κιμούλης έχει ξαναδουλέψει, τον έχει ακολουθήσει κόσμος. Είναι καταπληκτικός ηθοποιός, ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς μου. Νομίζω ότι ήταν το θύμα μίας συγκυρίας, που στο πίσω μέρος είχε και πολιτική».

Για την ενασχόλησή της με την πολιτική, αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να ενταχθεί στο κόμμα Νέα Αριστερά, η Μαρία Κανελλοπούλου εξήγησε: «Αποχώρησα γιατί αισθανόμουν ότι αυτό που συνέβαινε δεν είχε σχέση με αυτό που είχα ψηφίσει και ξαφνικά ήρθε κάτι άλλο, που δεν τηρούσε ούτε προγράμματα ούτε αρχές ούτε τίποτα.

Είναι ο επιθανάτιος ρόγχος του αυτό που βιώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν κάποιος ξεκινά και η πρώτη του δήλωση μετά την εκλογή του για το κόμμα του είναι ‘σήμερα νίκησε το φως’ και το υπόλοιπο 45% που δεν τον ψήφισε, τι ήταν; Το σκοτάδι; Εγώ ήμουν το σκοτάδι κατά τη γνώμη του;»




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου