ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Survivor All Star: Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού αυτοπροτάθηκαν να βγουν στον “τάκο” – Η έκκληση στην παραγωγή! (Video)

Survivor All Star: Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού αυτοπροτάθηκαν να βγουν στον “τάκο” – Η έκκληση στην παραγωγή! (Video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Survivor All Star: Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, οι Μαχητές έβγαλαν στην επιφάνεια και πάλι τα προβλήματα που έχουν μεταξύ τους. Ενώ, νωρίτερα Σάκης και Μαριαλένα τα έβαλαν με την Σταυρούλα και την πέρασαν από «κόσκινο».

Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα έχει φέρει τα πάνω κάτω, με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών του. Έτσι, κάνοντας έκκληση στην παραγωγή ζήτησε να είναι μόνο δύο οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα, αυτός και ο Μαρτίκας.

Μάλιστα, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον βγάλουν στον τάκο για να δει εάν η επικοινωνία με τον κόσμο έξω υπάρχει ακόμα!







Η Ρία Κολοβού τους διέκοψε και ζήτησε και η ίδια να μπει υποψηφιότητα για να βγουν στη φόρα ποιοι το βλέπουν ομαδικά και ποιοι ατομικά!




Survivor All Star: «Καρφιά» από Εύη Σαλταφερίδου – «Αδικήθηκα από τον Ηλία Γκότση…»

Survivor All Star: Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Ελίνα Κοτανίδου παραχώρησε συνέντευξη η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία έριξε τα «καρφιά» της για τον Ηλία Γκότση, τονίζοντας ότι αδικήθηκε. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Στέλιο Χανταμπάκη και έγινε χαμός.

«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη ότι μπήκα σε ένα παιχνίδι και ότι οι όροι του παιχνιδιού είναι αυτοί και ότι άνα πάσα στιγμή μπορεί να αποχωρήσεις. Για τη Δαλάκα και την Ασημίνα δεν ξέρω τι έγινε με τα κινητά, ο Πιλίδης το είπε μόνος του.

Ο Τάκης με στεναχώρησε, με εκνεύρισε, μου δημιουργούσε άσχημα συναισθήματα που δεν μπορούσα να ελεγξω. Μετά από ένα σημείο χάθηκε η μπάλα. Μερικούς τους “ρούφηξε” τόσο πολύ το παιχνίδι και δεν τους ένοιαζε αν αδικούν και στεναχωρούν τους άλλους», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.




Η Εύη Σαλταφερίδου είπε στη συνέχεια για τον Ηλία Γκότση: «Δεν αισθάνομαι ότι αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που νιώθει, αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που άφησε να εννοηθούν. Αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα είχε πάρει τέτοια ακραία στάση και δεν θα είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με μένα.

Είδα παίκτες που όταν έφυγε ο Ηλίας έλεγαν δεν ξέρουμε τι έγινε με το χαρτάκι και μετά μου είπαν ότι συμμετείχαν κι εκείνοι. Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Ηλία. Αν έρθει η ώρα να ξαναμιλήσουμε θα είναι για καλό, αν δεν μιλήσουμε, πάλι για καλό θα είναι»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου