Βαθιά συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Σάκη Αρναούτογλου: «Ήμουν κοντά σε όλον τον αγώνα του αδελφού μου» (video)

Στον Σάκη Αρναούτογλου ανήκει μία από τις τρεις έδρες που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές 2024, με τον αδελφό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, να κάνει δηλώσεις για αυτό στην κάμερα του «Super Κατερίνα».
«Ήμουν κοντά του σε όλον αυτόν τον αγώνα. Νομίζω το αντιλαμβάνεστε. Το ζήτημα είναι ότι βλέπω πολύ κόσμο να τα βάζουν με όλους αυτούς που κατεβαίνουν και είναι αναγνωρίσιμοι από την τηλεόραση. Δεν φταίνε αυτοί. Έκανα μία ερώτηση, λέγοντας: αφού είναι τόσο σημαντική η Ευρωβουλή, γιατί τα κόμματα δε στέλνουν τους καλύτερους; Υπάρχουν οι καλύτεροι. Και γιατί πρέπει να βάλουν 50 άτομα στο ψηφοδέλτιο; Ας βάλουν 10, τους καλύτερους και να μη βάλουν ούτε ένα που δεν ξέρει», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Και ο αναγνωρίσιμος άνθρωπος που βάζει υποψηφιότητα το κάνει γιατί πιστεύει ότι θέλει να βοηθήσει. Αν θα τα καταφέρει, αυτό θα το δείξει η ιστορία».






0 ΣΧΟΛΙΑ