Αστυνομικός παντρεύτηκε τον κομμωτή σύντροφό του με τιμητικό άγημα – «Διάλεξα τη μέρα του γάμου των γονιών μου γιατί…» (video)

Ο καραμπινιέρος Άντζελο Ορλάντο αποφάσισε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, τον κομμωτή Τζουζέπε Πετσούτο, στην Απουλία της Νότιας Ιταλίας, με την τελετή να γίνεται θέμα στα μεγαλύτερα ιταλικά Μέσα.
Ο Ορλάντο, ο οποίος εργάζεται στο μέγαρο της προεδρίας της κυβέρνησης της Ρώμης, το Παλάτσο Κίτζι, επέλεξε να φορέσει την επίσημη στολή του και στην τελετή έδωσαν το «παρών» πολλοί συνάδελφοί του, με τιμητικό άγημα και ξίφη, οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Είναι η πρώτη φορά που ένας καραμπινιέρος παντρεύεται με σύμφωνο συμβίωσης φορώντας την στολή του και με τη συμμετοχή συναδέλφων», μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia.
H τελετή οργανώθηκε σε αγροικία κοντά στο Μπρίντιζι της Κάτω Ιταλίας, με την συμμετοχή συγγενών και φίλων του ζευγαριού, το οποίο ανήρτησε φωτογραφίες στο Instagram. «Διάλεξα την ίδια ημέρα του γάμου των γονιών μου, για μένα ήταν πολύ σημαντικό», δήλωσε ο καραμπινιέρος. Ο σύντροφός του εργάζεται στην κεντρική περιοχή της Ρώμης Κάμπο Ντέι Φιόρι.
Το 2019 είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης η Μαρία Ροζάρια Μογκάβερο, υπαξιωματικός του Ιταλικού Λιμενικού, και η Λορέλα Τσίπρο, αξιωματικός του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού. Το ιταλικό υπουργείο Άμυνας, έχει δώσει από το 2017 επίσημα το «ελεύθερο» για τη σύναψη συμφώνων συμβίωσης μεταξύ μελών των ενόπλων δυνάμεων.
Ισπανός τερματοφύλακας έκανε come out στο γήπεδο φιλώντας τον σύντροφό του και έγινε viral
Τον περασμένο Οκτώβριο ο Ίκερ Κασίγιας είχε προχωρήσει σε ένα tweet στο οποίο δήλωνε πως ήταν ομοφυλόφιλος. Αργότερα διέγραψε την ανάρτηση και ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα χάκερς, αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πείστηκαν πως επρόκειτο για ένα κακόγουστο αστείο.
Αυτή τη φορά, ένας άσημος Ισπανός τερματοφύλακας χρησιμοποίησε την εν λόγω πλατφόρμα για να μοιραστεί την αλήθεια του, κι όχι για έναν φθηνό αστεϊσμό ή για να προκαλέσει ντόρο. Ο βασικός κίπερ της Μαρμπέγια, Αλμπέρτο Λεχαράγκα έκανε come out ως gay και το έπραξε με μια λυτρωτική κίνηση-γροθιά στα taboo του ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να φιλάει τον σύντροφό του, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μετά την άνοδο της Μαρμπέγια στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Στο κολλάζ των φωτογραφιών που ανήρτησε, φιγουράρουν και οι γονείς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, ενώ ο ίδιος συνόδευσε το post με το μήνυμα:
«Ευχαριστώ πολύ που είστε πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και στα δύσκολα! Αυτή τη φορά έπρεπε να ζήσουμε την ομορφιά αυτής της στιγμής. Σας ευχαριστώ».
Αν και δεν θα έπρεπε να συνιστά είδηση, η κίνησή του αντιμετωπίστηκε με αποθεωτικά σχόλια από δεκάδες χρήστες κι αποτέλεσε μία ακόμα περίπτωση το τελευταίο διάστημα ενός ποδοσφαιριστή που μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα μέσα στο 2023, μετά τον πλέον διάσημο της λίστας, Γιάκουμπ Γιάνκτο.
0 ΣΧΟΛΙΑ