ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Πικρό» φαρμάκι οι προβλέψεις του Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα από…»

«Πικρό» φαρμάκι οι προβλέψεις του Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα από…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καιρός: Με έντονα άστατο καιρό θα κυλήσει η αυριανή 20/8 μέρα στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. 

Ειδικότερα, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα σημειωθούν τοπικά πολύ ισχυρές καταγίδες και μπόρες, που θα ενταθούν από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πρόγνωση που επιβεβαιώνει η Χριστίνα Ρήγου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει, με μικρές πιθανότητες νεφώσεων και με τον υδράργυρο να φτάνει τους 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά και τους 38 στο Αιγαίο.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι, λίγο πιο πυκνές στα δυτικά του νομού, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της δυτικής Αττικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-35 βαθμούς, νότιοι οι άνεμοι 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός από το μεσημέρι και στη συνέχεια, με βροχές και κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες, φαινόμενα που θα συνεχιστούν και αργά το βράδυ, μέχρι το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-32 βαθμούς και οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ, με ισχυρές ριπές όμως κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη:




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου