Το ξεκαθάρισε… για το γάμο της η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λένε με το καλό…»

Η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές γίνεται στόχος αναληθών δημοσιευμάτων, με την ίδια να μη… μασά και πάντοτε να σχολιάζει δημόσια όσα λέγονται ή γράφονται για εκείνη.
Αυτή την φορά, το «Yes Magazine» ήταν που έγραψε πως η παρουσιάστρια παντρεύεται δικηγόρο… με προξενιό και η Καινούργιου δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει, διαψεύδοντας φυσικά το δημοσίευμα από τη δική της πλευρά.
Η παρουσιάστρια πήρε το λόγο τη στιγμή, που το πλατό συζητούσε για τη Eurovision, λέγοντας: «Παιδιά συγγνώμη, μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε “με το καλό”, επειδή παντρεύομαι δικηγόρο. Πώς βγάζετε όλες αυτές τις μπούρδες, βρε παιδιά, από το μυαλό σας;».
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, πάντως, άφησε μια «μπηχτή» πως… ξέρει για ποιον πρόκειται, αν και προφανώς αστειευόταν…
«Άγρια» διαμάχη της Κατερίνας Καινούργιου και την Τζόυς Ευείδη: «Πιο κάτω δεν έχει – Κρίμα γιατί νόμιζα ότι…»
Μια νέα κόντρα φαίνεται πως απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ελληνική showbiz, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε ένα «αιχμηρό» σχόλιο από την Τζόυς Ευείδη.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της είπε, «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».
Το «καρφί» της ηθοποιού και η απάντηση της παρουσιάστριας
Η Τζόυς Ευείδη, η οποία όπως φαίνεται παρακολουθούσε την εκπομπή, βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».
«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της.
«Women who support women (προφανώς για κάποιες κυρίες αυτό δεν ισχύει!)», πρόσθεσε σε δεύτερο story της η παρουσιάστρια του Alpha.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζόυς Ευείδη, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα τις τελευταίες ώρες, διέγραψε την επίμαχη δημοσίευση.






0 ΣΧΟΛΙΑ