ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Famagusta – Πρεμιέρα: Το X υποκλίνεται στην Κοραλία Καράντη – «Κομμάτια γίναμε Kυριακάτικα!»

Famagusta – Πρεμιέρα: Το X υποκλίνεται στην Κοραλία Καράντη – «Κομμάτια γίναμε Kυριακάτικα!»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με μία επανασύνδεση που άργησε 50 ολόκληρα χρόνια και έναν αποχωρισμό επέστρεψε η σειρά «Famagusta» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής 3/11 μέσα από το Mega. Ο πολυαναμενόμενος γ’ κύκλος της σειράς «Famagusta» έκανε πρεμιέρα με σκοπό, στη συνέχεια να γράψει τον συγκινητικό επίλογο.

Το Ιούλιο του 1974 η Χριστίνα έχασε μια για πάντα το μωρό της από την αγκαλιά της τη στιγμή που λιποθύμησε μετά τις βόμβες που έπεφταν στην Κύπρο από τους Τούρκους στη σειρά. 

Μπορεί να πέρασαν 50 χρόνια από εκείνη την ημέρα που άλλαξε τη ζωή της όμως δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει ότι ίσως βρει τον γιο της! Παράλληλα, οι «17 κλωστές» έκαναν πρεμιέρα και νίκησαν στο Χ όλα τα ριάλιτι.

Η καταξιωμένη ηθοποιός, Κοραλία Καράντη, ανατρίχιασε τους τηλεθεατές με τη συγκλονιστική της ερμηνεία…

Famagusta – Πρεμιέρα: «Κομμάτια γίναμε Kυριακάτικα!»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου