ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Δεν πέρασαν ούτε 2 χρόνια από τον χωρισμό με τον Βασάλο: Νυφούλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Ο εκλεκτός της καρδιάς της που παντρεύεται

Δεν πέρασαν ούτε 2 χρόνια από τον χωρισμό με τον Βασάλο: Νυφούλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Ο εκλεκτός της καρδιάς της που παντρεύεται
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για πολλά χρόνια είχε βρεθεί σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όμως πριν από ενάμιση χρόνο και κάτι παραπάνω αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, έχοντας βρει και νέα πρόσωπα στη ζωή τους.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποφάσισε να είναι αρκετά φειδωλή όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Διατηρεί δεσμό εδώ και αρκετό καιρό με τον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά φροντίζει να είναι διακριτική! Δεν κυκλοφορούν σε πολυσύχναστα μέρη μαζί, αποφεύγουν αρκετά τις κάμερες και δεν είναι από τα ζευγάρια που θα ανεβάσουν ο ένας τον άλλο στα media ή τουλάχιστον δεν ήταν, μέχρι πρόσφατα.

Πριν από λίγες ώρες… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου