ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Βέλγιο: Μέλη γυναίκας βρέθηκαν μέσα σε ψυγείο – Το είχαν πετάξει σε κανάλι

Φρίκη στο Βέλγιο: Μέλη γυναίκας βρέθηκαν μέσα σε ψυγείο – Το είχαν πετάξει σε κανάλι
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Βέλγιο: Ανθρώπινα μέλη εντοπίστηκαν μέσα σε ένα ψυγείο που βρέθηκε πεταμένο σε κανάλι της Λιέγης. Οι βελγικές ανακριτικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για ανθρωποκτονία, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Λιέγης. Τα ανθρώπινα μέλη, κατά τα φαινόμενα, ανήκαν σε γυναίκα.

Κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία όταν παρατήρησε ένα ψυγείο μέσα στο κανάλι. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, τράβηξαν το ψυγείο στην όχθη και έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη.

«Αμέσως είδαμε στο εσωτερικό δύο χέρια και δύο πόδια», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Κατρίν Κολινιόν, εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Λιέγης. Νύχια και κοσμήματα ήταν μεταξύ των πολλών ενδείξεων, που οδήγησαν τις αρχές να συμπεράνουν ότι πρόκειται για μέλη γυναικείου σώματος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

«Το πιο σημαντικό τώρα είναι να ταυτοποιηθεί το θύμα για να συνδεθεί πιθανώς η υπόθεση με κάποια εξαφάνιση ανθρώπου», είπε. Η έρευνα αναμένεται να εξακριβώσει αν το ψυγείο πετάχτηκε στο νερό από αυτοκίνητο, από γέφυρα ή από βάρκα.

Η ανακάλυψη έγινε στο κανάλι Αλμπέρ, που συνδέει το λιμάνι της Αμβέρσας με τη Λιέγη, κοντά στο Ουπεγιέ, λίγα χιλιόμετρα βόρεια αυτής της μεγάλης πόλης στη Βαλλωνία, στο γαλλόφωνο νότιο τμήμα του Βελγίου.

Τραγωδία στην Γαλλία: Γαλλία: 69χρονος σκότωσε κατά λάθος την 67χρονη σύντροφό του στο κυνήγι

Τραγικό θάνατο βρήκε μία Βρετανίδα η οποία πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια κυνηγιού στη βόρεια Γαλλία. Υπενθυμίζεται, ότι αγαπημένος Γάλλος τραγουδιστής έπαθε ανακοπή πάνω στην σκηνή.

Η 67χρονη Jacqueline Taylor, πέθανε την Κυριακή από πυροβολισμό «πάνω από την καρδιά» αφού ο σύντροφός της Pierrot Philippot, 69 ετών, πυροβόλησε με το όπλο του προς την κατεύθυνσή της κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Ο Philippot, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, οργάνωσε το κυνήγι αγριογούρουνου κοντά στο σπίτι του ζευγαριού στο Goudelin της Βρετάνης, την Κυριακή. Η Taylor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Saint-Brieuc της Βρετάνης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Οι κυνηγοί περνούσαν μέσα από ένα χωράφι όταν ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου πυροβόλησε με το τουφέκι τοποθετημένο στον ώμο του, με την κάννη να δείχνει προς την πλάτη. Ο πυροβολισμός χτύπησε τη σύντροφό του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή» ανέφερε πηγή.

Ο Philippot, ο οποίος κυνηγούσε στην περιοχή από όταν έφηβος, αποφυλακίστηκε ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Οι εξετάσεις για αλκοόλ και ναρκωτικά αποδείχθηκαν αρνητικές ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Ο Laurent Le Faucheur, δήμαρχος του Goudelin, δήλωσε ότι ο Philippot ήταν «απόλυτα συντετριμμένος από το ατύχημα».

«Είναι ένα τρομερό σοκ για όλους μας. Γνώριζα καλά το ζευγάρι. Η Jacqueline έφτασε από τη Βρετανία πριν από περίπου επτά χρόνια, και ήταν ευτυχισμένη στο χωριό» πρόσθεσε ο δήμαρχος.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου