Ήταν μια φορά μια παρθένα σε ένα αεροπλάνο… Το ανέκδοτο της ημέρας (14/3)

Το Athensmagazine.gr σας καλησπερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (14/3) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με μια ξανθιά που μπαίνει σε ένα βιβλιοπωλείο.
Ήταν μια φορά μια παρθένα σε ένα αεροπλάνο…
– Κάποια στιγμή ο πιλότος ανακοινώνει ότι το αεροπλάνο πέφτει και καλεί τους επιβάτες να κάνουν την “προσευχή” τους.
Πανικόβλητη η παρθένα αρπάζει τον επιβάτη που καθόταν δίπλα της και του λέει:
– Είμαι 28 χρονών και είμαι ακόμα ανέγγιχτη!!! Κάνε με να νιώσω γυναίκα ΤΩΡΑ!
Ο συνεπιβάτης της αρχίζει να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του με ένα ύφος πολλά υποσχόμενο.
Το βγάζει, της το πετάει και της λέει:
– Πάρτο μωρή να το σιδερώσεις!
Bonus ανέκδοτο
Τρεις γυναίκες πήγαν στο Μεξικό μία νύχτα για να γιορτάσουν την αποφοίτηση από το κολέγιο.
Μέθυσαν, ξύπνησαν στην φυλακή και εκεί έμαθαν πως σκόπευαν να τις εκτελέσουν – παρόλο που καμία δεν θυμόταν τι είχε συμβεί την προηγούμενη νύχτα.
Έδεσαν την πρώτη, μία κοκκινομάλλα, στην ηλεκτρική καρέκλα και την ρώτησαν εάν είχε κάτι τελευταίο να πει.
Εκείνη είπε: ‘Μόλις αποφοίτησα από σχολή Θεολογίας και πιστεύω ότι ο παντοδύναμος Θεός θα παρέμβει για να σώσει τους αθώους.’
Πάτησαν τον διακόπτη αλλά τίποτα δεν έγινε. Τότε, οι εκτελεστές έπεσαν αμέσως στα γόνατα παρακαλώντας για συγχώρεση και την απελευθέρωσαν.
Η δεύτερη, μία μελαχρινή, ήταν δεμένη και είπε τα δικά της τελευταία λόγια: ‘Μόλις αποφοίτησα από Νομική σχολή και πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα παρέμβει και θα σώσει τους αθώους.’ Πάτησαν τον διακόπτη αλλά δεν έγινε τίποτα.
Πάλι όλοι έπεσαν στα γόνατα, παρακαλώντας για συγχώρεση και την απελευθέρωσαν.
Η τελευταία, μία ξανθιά, ενώ ήταν δεμένη είπε: ‘Εγώ, επειδή μόλις τέλειωσα ηλεκτρολόγος μηχανικός θα σας πω πως εάν δεν βάλετε το μηχάνημα στην πρίζα, δεν πρόκειται να εκτελέσετε κανέναν!’

0 ΣΧΟΛΙΑ