ΑΡΧΙΚΗ LIFE TRAVEL

«Εξαιρετικό φαγητό, διαμονή οικονομική, παραλίες εκπληκτικές»: Το ελληνικό νησί έκπληξη που προτείνει ο Τάσος Δούσης για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

«Εξαιρετικό φαγητό, διαμονή οικονομική, παραλίες εκπληκτικές»: Το ελληνικό νησί έκπληξη που προτείνει ο Τάσος Δούσης για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τάσος Δούσης – διακοπές: Ένα βίντεο από την περσινή του επίσκεψη στην Λήμνο με την εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ, ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο δημοφιλής δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής!

Πρόκειται για ένα βίντεο στο Ρωμέικο Γιαλό στο karagiozis Bar και το τοπίο που απλώνεται μπροστά του με τα υπέροχα χρώματα του ουρανού και φυσικά το κάστρο της Λήμνου.

Δείτε το post του Τάσου Δούση

“Λήμνος. Το νησί που τα έχει όλα ιδανικό για οικονομικές διακοπές

Στην Λήμνο είχα βρεθεί για τις ΕΙΚΟΝΕΣ! Είναι αγαπημένο μου νησί που πιστεύω ακράδαντα πως τα έχει κυριολεκτικά ΟΛΑ! Εξαιρετικό φαγητό διαμονή οικονομική,παραλίες εκπληκτικές είναι ένα νησί με φιλόξενους κατοίκους και ήπια τουριστική ανάπτυξη. Κάναμε μια όμορφη εκπομπή που θα την βρείτε στο YouTube!”

“Να θυμίσουμε οτι ο Τάσος Δούσης πέρυσι τον Ιούνιο βρέθηκε με την εκπομπή του στην Λήμνο και κατέγραψε τις ομορφιές του νησιού σε μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που χρηματοδότησε και την εκπομπή.

Δείτε την συνέντευξη που είχε δώσει ο Τάσος Δούσης στο limnosreport.gr και είχε χαρακτηρίσει την Λήμνο «νησάρα»:

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» στην Κεφαλονιά – Μην χάσετε δύο νέα επεισόδια το Σαββατοκύριακο

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV!

Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην όμορφη Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στον ονειρικό βόρειο κομμάτι του νησιού μακριά από την πεπατημένη! Δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 2 νέα επεισόδια, το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 20:00 το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 20:00 το δεύτερο!

Το Σάββατο 29/07 o Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στο «θαύμα του Ιονίου», την ονειρική Κεφαλονιά!

Μας παρουσιάζουν παραδοσιακά χωριά της Κεφαλονιάς όπως η καρτ-ποσταλική Άσσος, τα πανέμορφα αλλά εγκαταλελειμμένα Παλιά Βλαχάτα και η γραφική Αγία Ευφημία.

Από το χωριό Αγριλιάς απολαμβάνουν την καλύτερη πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Σάμης, στη συνέχεια κάνουν βόλτα στο λιμάνι της Σάμης και καταλήγουν στη βοτσαλωτή παραλία της Αντισάμου με τα κρυστάλλινα νερά.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ξεναγούν στο εντυπωσιακό Σπήλαιο της Μελισσάνης, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στον κόσμο

Δείτε το trailer:

Συνεχίζοντας την Κυριακή 30 Ιουλίου…

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη γεμάτη εκπλήξεις Κεφαλονιά!

Θαυμάζουν τον διάσημο Μύρτο πρώτα από τα δύο παρατηρητήρια που υπάρχουν και στη συνέχεια κατεβαίνουν στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη παραλία του.

Εξερευνούν ανόθευτες παραλίες της Κεφαλονιάς όπως η Blue Lagoon, η Φτέρη και φτάνουν μέχρι τον μυστικό «παράδεισο» του Ιονίου, το νησάκι Άτοκος.

Επισκέπτονται το Φισκάρδο και τα Κομιτάτα, γραφικά χωριά της Κεφαλονιάς τα οποία προσφέρουν απίστευτες καρτ-ποσταλικές εικόνες.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας αποδεικνύουν ότι οι παραλίες της Κεφαλονιάς είναι όλες μοναδικές. Το ήρεμο Φώκι, οι άγριας ομορφιάς Αλατιές και η ξεχωριστή Αγία Ιερουσαλήμ είναι μερικές από αυτές.

Δείτε το trailer:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου