Άκρως αποκαλυπτική η Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι λόγος που δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της κόρης της!

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! πριν λίγο καιρό και ήταν άκρως αποκαλυπτική, αναφέροντας το λόγο που δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της κόρης της, Όλγας.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνωστή ως “Λαίδη” μίλησε για τον εαυτό της και το πώς είναι σαν γυναίκα έξω από την μεγάλη σταρ που όλοι μας γνωρίζουμε, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για την εγκυμοσύνη της κόρης της και είπε πώς ο πατέρας της κόρης της δεν ήταν ποτέ δίπλα τους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουν καμία επαφή μέχρι και σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για την πρώην αγαπημένη του.
Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο;
Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;
Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι». Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά.
Το δράμα της Άντζελας Δημητρίου: «Το παιδί μου είναι ακόμα αγνώστου…»
Μιλώντας για τα λάθη που έχει επαναλάβει στη ζωή της, η Άντζελα Δημητρίου, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πώς ο πατέρας της γλυκιάς κόρης της, Όλγας δεν την έχει αναγνωρίσει.
Γιατί κάνει «λάθη» σε επανάληψη;
«Το γάμο αυτό τον ήθελε πάρα πολύ το παιδί μου, φτιάξουμε μια οικογένεια. Τον είδε που μίλησε έτσι στην τηλεόραση και μου είπε η Όλγα: «Μαμά, κάτι, είναι καλός ο Γιώργος». Ο Γιώργος είπε, ότι θέλει να την αναγνωρίσει, αν θέλει και η Όλγα.
Το παιδί μου είναι αγνώστου πατρός στα χαρτιά, ακόμα. Το Σεπτέμβριο παντρεύεται. Της είπα ότι ο πατέρας της, για μία φορά μόνο, αυτή τη στιγμή που θα την παραδώσει όσο γαμπρό, πρέπει να είναι κοντά της, να την πάω μαζί του στην εκκλησία.
Την παρότρυνα να πάει να του ζητήσει 10 λεπτά για να την πάει νύφη στο γάμο της και μετά ας μην την ξαναδεί. Δεν έχει καμία επαφή μαζί της, δεν ξέρω αν θα το κάνει. Ψηλά είναι ο Θεός κα βλέπει, δυστυχώς, όλα εδώ πληρώνονται».






0 ΣΧΟΛΙΑ