ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τριπλός εφιάλτης από τον Τάσο Αρνιακό – «Εκρητικό το σκηνικό! Δυστυχώς έρχεται…»

Τριπλός εφιάλτης από τον Τάσο Αρνιακό – «Εκρητικό το σκηνικό! Δυστυχώς έρχεται…»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Καιρός σήμερα (19/06): Ζέστη, ξηρασία, άνεμοι. Αυτός είναι ο τριπλός εφιάλτης που έχουμε μπροστά μας σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και την πρόγνωση του καιρού.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, τόνισε πως από τις Σποράδες και κάτω τα πράγματα είναι επικίνδυνα για έντονους ανέμους που μπορούν να φέρουν ισχυρές πυρκαγιές, ενώ νέος καύσωνας είναι προ των πυλών με τα 40αρια να μας έρχονται ξανά τις επόμενες μέρες.

Οι επόμενες τρεις μέρες θα είναι άκρως επικίνδυνες για πυρκαγιές, με την πιο δύσκολη μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή να είναι η Πέμπτη, με τα μελτέμια να μας ταλαιπωρούν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, με 6-7 μποφόρ ανέμους.

Όσον αφορά την σημερινή μέρα, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό αναμένεται να πιάσει υψηλά στάνταρ, με την Αθήνα να αγγίζει τους 36-37 βαθμούς, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στις 07:00 το πρωί στην πρωτεύουσα η θερμοκρασία ήταν στους 29 βαθμούς.

Δείτε ακόμα: Τέζα όλοι με τον Τάσο Αρνιακό: «Λόγω του ανύπαρκτου χειμώνα έρχεται…»

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου